Vadon termő gyümölcsök, gyógy- és aromanövények termesztésével és
feldolgozásával foglalkozom. Repertoárom új, háztáji ízekkel is bővült
visszanyúlva nagymamám receptjeihez.
Csipkebogyó, házi berkenye, erdei szamóca, galagonya, vadalma, kökény, bodza, levendula, rozmaring.
"FEKETE VARÁZS"
Bodrogkeresztúrban, Tokaj-Hegyalján, 5. éve, tartósítószer és adalékmentes házi lekvárokat, rostos gyümölcsszörpöket, gyógynövényes szirupokat, csatnikat és immunerősítőt készítünk. Cukrot csak max. 5%-ot hasztnálunk, de készítünk paleoknak, cukorbetegeknek is termékeket.
Külön kérésre készítettünk többször borászatoknak Borzselét, saját borukból és mustzselét is .
Az ÍzesVadvilág lekvárok Makláron készülnek, a községet körülölelő
dombokról begyűjtött, gondosan válogatott, vadon termő gyümölcsből, nagy
odafigyelés mellett.
Csipkebogyólekvár
Házi készítésű lekvárok, savanyúságok és zöldségkrémek tartósítószer nélkül.
www.szentecsemege.hu
https://www.facebook.com/szentecsemege
A Viharsarki Lekvárium „főzőmestere”, Lévai Ildikó vagyok. A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyánkon, Szeregyházán, családi vállalkozásként működtetjük lekvárfőző műhelyünket.
Sziasztok!
Teljes egészében vadon termő növényekből, készített lekvárok Csipkebogyó-lekvár, kökény-lekvár, birsalma-lekvár, bodza-lekvár, szilva-lekvár.
35dkg-10kg-os kiszerelésig.
Bp-re a szállítás megoldható, személyes átvétel,vagy postai utánvétel.
Kóstolási lehetőség is van , írj vagy hívj minden kérdésre szivesen válaszolok.
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
30 hét 2 nap
2 év 23 hét
3 év 33 hét
3 év 34 hét
7 év 45 hét
8 év 27 hét
8 év 36 hét
8 év 36 hét
5 év 42 hét
8 év 39 hét