Hirdetés

Hirdetés

Fedezze fel a padlásfeljárók új generációját: FAKRO innovációk a Stavmat építőanyag webáruházban

padlásfeljáróAz otthoni térkihasználás optimalizálása érdekében a padlásfeljárók egyre fontosabb szerepet töltenek be.

120-as lucernabàla eladó Galgahévízen

eladó lucerna bálaGalgahévízen eladó ökológiai gazdálkodásból származó 120-as lucernabàla. Ára: 7000 Ft (nagyobb mennyiségnél alku képes) Érdeklődni lehet: Varga Zsófia // +36704536467

Nagy teljesítményű, NYOMÁSFOKOZÓ szivattyú eladó

Eladó egy 1994-es olasz gyártmányú, Rovatti nyomásfokozó szivattyú, amely kialakításának, teljesítményének köszönhetően öntözőrendszerek nyomásfokozására kiválóan alkalmas. 

A beömlő szakaszon érkező vizet nagy nyomásra emelve továbbítja, így képes öntöző- és többágú vízrendszerek megtáplálásához. 

Műszaki paraméterei: 

A fióksínek világa: minden, amit tudni érdemes

A bútorok kialakításában és funkcionalitásában a részletek számítanak. Egyik ilyen apró, de kulcsfontosságú részlet a fióksín.

Burkolatok kiválasztása: Mire érdemes figyelni?

Az otthonunk kialakításának egyik kulcsfontosságú eleme a burkolatok megfelelő kiválasztása. Nem csak az esztétikai hatás miatt, hanem mert a burkolatok hosszú távú befektetést jelentenek, és meghatározzák a helyiség használhatóságát és komfortját.

Fejvadász cégek új generációja: az online fejvadász

A mai digitális korban a fejvadász cégek szerepe és működése is átalakul. Az Online Fejvadász nem egy hagyományos fejvadász cég, hanem egy úttörő ügynökség, amely az online eszközök teljes palettáját használja a toborzásban.

Fedezze fel a fogasok világát, és ismerje meg, hogyan választhatja ki a tökéletes fogasokat otthonába

A fogasok nem csupán praktikus kiegészítői otthonunknak, hanem esztétikai szempontból is jelentős szerepet töltenek be. Legyen szó a hálószobáról, a fürdőszobáról, vagy akár az előszobáról, a megfelelő fogasok kiválasztása hozzájárulhat a helyiség hangulatának megteremtéséhez.

Az Online Vásárlás jövője az építőiparban: a Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. webáruház

Az építőanyag webáruházak világában a Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. kiemelkedő szerepet tölt be. A cég, amelyet sokan egyszerűen csak "tüzépként" ismernek, hosszú évek óta szolgálja ki a magyar építőipart és a magánfelhasználókat egyaránt.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.