Hirdetés

Hirdetés
állattartás, állattenyésztés: ló, marha, kecske, juh, sertés és egyéb állatok tartása

Lázár Éva

Tyúk, csirke, nyúl tenyésztés forgalmazás. tojás eladás

Sipos Tamás

Tizenöt éve foglalkozok állattartással, kecskéim vannak. Eleinte vásároltam a takarmányt, ma már saját magam állítom elő, így keletkezik felesleg is, amelyet szeretnék eladni. A célom, hogy aki vásárol tőlem, az elégedett és visszatérő vevő legyen, ezért sok emberrel ellentétben én nem a silány minőségű árut adom el, hanem a jobbat.

Putnaszeme Farm

Molnár József

Üdvözlöm Önöket tömött vagy hízott kacsa,liba,csirke érdekelne.

HorváthFerenc

Tej Tejtermék Borjuk

Győri Zsolt

Győri Zsolt állattenyésztő mérnök vagyok. Családi gazdaságunkban mélyalmos tartásból származó tyúkoktól kínálunk, mindig friss, igazoltan szalmonella mentes tojásokat. Nagyobb mennyiségben  áll rendelkezésre M-es és L-es méret, de kisebb mennyiségben S-es és XL-es méreteket is tudunk adni.

Hanna Kertje Vállalkozás Szurdokpüspöki

Vállalkozásunk zöldség és gyümölcs termeléssel, valamint nyúltenyésztéssel foglalkozik. Kertészetünkben termelt alapanyagainkból feldolgozott házi termékeket készítünk, amelyek közül legnépszerűbbek a befőttek, lekvárok, savanyúságok, ketchupok és paprikakrémek.
Zöldségféléink: paprika, paradicsom, káposzta, kelkáposzta, brokkoli, karfiol, zöldborsó, zöldbab, sárgadinnye, sütőtök.

Balogh zsolt

Kukoricán nevelt szép sárga csirke rendelhetö Östermelötöl . A csirkék teljes konyhakészen kapható  akkár 6 db-tól ingyenes kiszállitásal . A csirke ára 700Ft/kg Bövebb felvilágósitás a baloghzsolt@30citromail.hu vagy 06202068424

Gacsó István

Kistermelokent állattartással foglalkozom vidéken!
Nyulakkal foglalkozom,azon belül is csak a Magyar Pannon fajtiszta nyullal! Azért ezzel mert a legjobban kezelhető,ellenáll a betegségeknek,s ezért a húsa egészségesebb mint a többi folyton betegeskedő nyulfajtának! 

Balu Tanya

Cserhát gyönyörű dombjai között bújik meg a mi kis tanyánk, ahol családi gazdaságunk keretein belül ökológiai szempontokat figyelmebe véve növénytermesztéssel, állattartással foglalkozunk, azon belül is főleg szarvasmarha tenyésztéssel, de vannak mangalicáink is. Tejet, túrót, sajtot készítünk és értékesítünk.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel