Hirdetés

Hirdetés
A liszt finom őrlemény, általában gabonából. A lisztekből leggyakrabban kenyér-, illetve lepényféléket készítenek, de lehetséges alkoholos itallá is erjeszteni, vagy dísztárgyakat, illetve ragasztót készíteni belőle. A gabonaliszt a malomipar terméke és jellemzően a sütőipar használja fel.

Mucsonyi Mezőgazdasági és Kézműves Szociális Szövetkezet

Kedves Tésztaimádók!

Trungel László

Kizárólagosan ősi nemesítetlen alakorból készült lisztet, tésztát, kekszeket készítünk. Az alakor Erdélyből származó génbanki állományból lett felszaporítva, nem a nemesített, a natúrgold által forgalmazott fajtáról van szó. Termesztésnél vegyszert és műtrágyát nem használunk.
www.facebook.com/Alakor-ősbúza
 

Dobozi Andrea

 

Kistavamajor

Kedves Látogató!
Az értékesítés átmenetileg szünetel.
 
 
 
 
 

Tápió - Malom Kft.

A Tápió - Malom Kft. 2001 március 12-én kezdete el működését a Tápiószelei malomüzem megvásárlásával egyidejűleg. Malmunk a kis – közepes malmok kategóriájába tartozik, mely kapacitása 1,2 tonna / h .
Üzletpolitikánkban célul tűztük ki, hogy az átlagnál jobb minőségű liszttel látjuk el partnereinket, mindezt gyors és pontos kiszállítással egybekötve.

Cimkék:

Hartman Gyula

 
 
 
 

Cimkék:

Tell Zoltán

Paks külterületen Cseresnyés pusztán; Szabad tartású kapirgálós tartású őshonos baromfiak, kakasok, tyúkok,tyúktojás,merinó juh, birkahús,tönkölybúza, tönkölybúza liszt,zab,árpa,bánkúti búza és liszt,zweigelt vörös és vegyes fehér bor rendelhető, szállítás ismegoldható megfelelő mennyiség esetén!
Tell Zoltán

Galgafarm Szövetkezet

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel