Hirdetés

Hirdetés

Hasznos linkek

Termelőkkel, vidékkel, mezőgazdasággal és gasztronómiával foglalkozó weboldalakat gyűjtjük ezen az oldalon. Ajánlhatsz Te is oldalt ha írsz a  kapcsolat@termelotol.hue-mail címre!

Agrárgazdasági Kutató Intézet

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) Magyarország legjelentősebb agrárökonómiai szellemi bázisa. Híd szerepét tölti be a döntéshozók, a gazdálkodók, a feldolgozók, a kereskedők és az egyetemek között, összeköti a világot Magyarországgal, az elméletet a gyakorlattal. Információkat gyűjt és elemez, tudományos kutatásokat végez, és ezek tárgyilagos eredményeit kiadványaiban adja közre.
"Küldetésünk, hogy méltóképpen képviseljük Békés megye megőrzött ízeit, értékeit. Éléskamránk kínálatában felsorakoztatjuk a híres csabai és gyulai kolbászokat, rendelhetsz Tótkomlósi lisztet, a Szabadkígyósi Konzervtanműhely házias lekvárjait, kardoskúti bio bodzaszörpöt és bodzalekvárt, termelői mézet, házi tésztát Orosházáról és a bánkúti tönkölybúzából készült biolisztet és száraztésztát. Kínálatunk összeállításában nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra.Kézműves kínálatunkban az év bármely napján rendelhetsz kézűves portékát: fazekas termékeket, mezőberényi konyharuhát, hímzett abroszokat, gyöngy ékszereket, válogathatsz/szalmadíszekből, gyerekjátékokból, húsvéti tojásokból. Az oldalunkon nem csupán értékesíteni szeretnénk, hanem szemléletet közvetíteni. Ezért indítottuk el receptajánlónkat, Miért jó a... menüpontunkat, valamint a Szakács tanácsaiban a megvásárolt élelmiszerek megfőzéséhez kívánunk segítséget nyújtani..."
Itt kereshetsz mindent, amit a közértben nem kapsz. Disznótoros, méz, zöldség, liba, birka, borjú, csicseriborsó, szilvalekvár, bodzaszörp, krumpli, kőmalmi liszt, sonka, hal és sok minden más. Egyáltalán nem delikát blog, a rég elfelejtett nyersanyagokat, ízeket akarjuk eljuttatni hozzád. Nem kereskedünk, csak segítünk egymásnak.

Bevásárló közösség

Külföldi példák nyomán mára már kipróbált és bevált alternatívát is találni kis hazánkban. Elszánt, változást kereső emberek által létrehozott és működtetett bevásárló közösségek, amelyben helyi termelők és vevők közvetlen kapcsolatban állnak. A rendszerhez csatlakozók vegyszermentes gazdálkodásból származó, friss élelmiszert szerezhetnek be közvetlenül az előállítótól. Akárcsak Érden.

Az érdi Önszervező Organikus Helyi Bevásárló közösség naprakész blogjában termelők, gazdák mutatkoznak be. Személyes élményeket és beszámolókat találhatunk kóstolókról és más programokról, de akad itt recept, tanács, ötlet és kitekintő az egészséges étkezés, életmód irányába is.

Bioház: bió szendvicsek, pástétomok, sütemények, saláták, készételek.

Termékeinket ajánljuk egészségesen táplálkozóknak, vegetáriánusoknak, fogyni vágyóknak, sportolóknak, tanulóknak, fizakai vagy szellemi munkát végzőknek. Egészségeseknek, gyógyúlni vágyóknak egyaránt. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
Biokiskert
Itt megtalálsz mindent, ami szükséges ahhoz, hogy saját biokerted legyen. Vesd el a kiemelkedő minőségű bio vetőmagokat, amelyek biztos, hogy kikelnek. Ápold őket bio növényerősítőkkel, ettől erősek lesznek és ellenállnak mindennek. Ejtsd csapdába, riaszd el, távolítsd el a kártevőket, de vigyázz a hasznos élőlényekre. Böngéssz az érdekes könyvek között, tanulj a biokertedről.
A fenntartható modern biomassza fűtés megismertetésének elősegítése érdekében egy közérdekű weboldal jött létre, amely a brikett és pellet előállítókat hivatott megjeleníteni egy térképes kereső segítségével. Az oldal segítségével a vásárló könnyen megtalálja a hozzá legközelebb eső brikett/pellet fűtőanyag telepet, ezúton is segítve a helyi termelőket, helyben előforduló faipari, mezőgazdasági és egyéb melléktermék forrásból létrehozott fűtőanyag gyártóit.
Egészségáruház
Mi is az Emberiség Csoport? Röviden: átlagemberek spirituális mozgalma. Az Emberiség Csoport egy aktív, jól koordinált spirituális szervezet, egységes és közös nemzetközi programokkal. Jelenleg több mint 15 000 tagot számlál a világ 95 országból.

 

 

Értékteremtők Magyarországi Szövetsége

Magyar termékek előállítására és forgalomba hozatalára szeretnénk különböző projekteket megvalósítani. Ez a magyar találmányok igazi és tényleges védelmére, valamint a bennük rejlő lehetőségek magyarországi felhasználására szolgál. Törekvésünk, hogy a magyar értékek Magyarországon maradjanak és, hogy a vállalkozások egymás közötti kereskedése új erőre kapjon és gördülékenyen működjön. Ezért összeszervezzük a vállalkozók profiljának megfelelően a kapcsolatokat, így több munkalehetőséghez, valamint több jövedelemhez juthatnak.
Gaia Alapítvány és Ökofalu
Az Alapítvány céljai megvalósítása érdekében támogatja: az ökológiai szemlélettel megépítendő település létrejöttét, a faluközösség szerveződését. Tudományos kutatásokat kezdeményez az ökológiai, a természetes életmód és a természetes gyógymódok elméleti és gyakorlati témaköreiben.
Ezt fald fel! Ezt fald fel! blog
Elegünk lett abból a sok szemétből, amivel az élelmiszergyártók tömnek minket. Tartósítók, színezékek, ízfokozók, sűrítőanyagok, állagjavítók, töménytelen cukor és só. Génkezelt, agyonmanipulált növények, hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt, állati eredetű termékek. Ezzel van tele minden, ami az áruházak polcairól figyel. Meguntuk a sok szemetet, és úgy döntöttünk, amit csak lehet, saját magunk fogunk elkészíteni, a hozzávalókat pedig a lehetőségekhez mérten termelőktől szerezzük be. Garancia így sincs a teljes biztonságra, de így legalább tudjuk, mi kerül a tányérra. Konyhánkba visszatértek a hagyományos, nem műanyag ízek, és sokkal jobban érezzük magunkat. Blogunkban ezekről olvashatsz bővebben, leginkább receptek formájában. Gyere, és csatlakozz hozzánk te is.

Felelősen étteremben

Avagy: „hol együnk anélkül, hogy utána furdalna zöld lelkiismeretünk?” A nemrégiben indult, jelentős űrt betöltő oldal más gasztroblogoktól eltérően nem recepteket, hanem kapaszkodót nyújt azoknak, akik étterembe, kávézóba betérve a választandó ételen és italon túl azon is elmorfondíroznak, vajon milyen messziről és mekkora környezetterhelést okozva érkeztek ide az alapanyagok, bio vagy vegyszerezett zöldséget kap-e tányérjára; őstermelőhöz vagy hipermarketbe jár-e a konyhafőnök beszerző körútján.

A Felelős Gasztrohős blog írói környezettudatosságot szem előtt tartó éttermeket, kávézókat mutatnak be.

GARMED KFT GARMED KFT
Cégünk 2010 óta növényápolás terén is a jövő szempontjából fenntartható környezetkímélő módszereket ajánlja az érdeklődő kertészeknek, növénytermesztőknek. Az OSMO és VIANO környezetkímélő (BIO Tüv Nord minősítésű) komplex NPK szerves növény tápokkal lehetőséget biztosítunk az egészséges talajélet visszaállításához, a növények számára létfontosságú optimális tápanyag gazdálkodáshoz.
Cégünk 2010-ben alakult, és egy teljesen új, speciális, a vendéglátást, kereskedelmet, és a hazai termelőket, az élelmiszer-ipari gyártókat körülölelő szolgáltatás- és kapcsolatrendszert kíván létrehozni, mely a maga tekintetében egyedülálló a szolgáltatói piacon. Gondoljuk önökben is fölmerült vásárlásaik közben az a kérdés hogy, mi történt a magyar élelmiszer piacon? Nem tudunk fokhagymát, burgonyát termelni? A Vecsési savanyú káposzta holland alapanyagból készült? A banán Dél Amerikából ideutaztatva olcsóbb, mint a magyar alma?Sorolhatnánk még a megválaszolatlan kérdéseket.
Az oldal célja röviden és tömören: szeretné összehozni a termelőt a vásárlóval mert így mindenki jól jár. A termelő el tudja adni az áruját, és a vevő lényegesen olcsóbban jut hozzá jó minőségű áruhoz.
Hírek, információk, szakirodalom, tippek – trükkök, tanácsok a gombatermesztés, a gombaipar világából. Csiperke, laskagomba, shiitake, gyógyhatású és egzotikus gombák termesztése.
GreenR blog - a zöld objektív GreenR blog - a zöld objektív
Védjük a tradíciót és magyar hagyományt, a buddhizmust, az ökológiai politikát. Érdeklődési körünkbe tartozik a természetvédelmen túl az ökológiai társadalomtudomány, az ökológiai közgazdaságtan és az öko-filozófia.
Tudtad, hogy nagyobb kiadások nélkül, élvezettel is tehetsz egészségedért? Alapvetően csak annyi szükséges, hogy ellenállóképességedet, szervezeted öngyógyító potenciálját a megfelelő módon támogasd.
A Mezőcsáti Kistérségben élő gazdák és lakosok régóta hajtogatják már, hogy nincs az jól, hogy szinte kizárólag a környező nagyvárosokból vagy a nagybani piacról érkezik a kistérségbe az élelmiszer. Pedig kerülhetne a helyi boltokba és a piacokra a kínai csirke, a szlovák tej és a brazil dinnye helyett helyi hús-és tejtermék, vagy éppen zöldség a külföldinél nem drágábban.
Kamra-túra honlapunkon a homokháti termelők gazdaudvar hálózata egyre bővülő kínálatával ismerkedhet meg. Válogathat homokháti zöldség -gyümölcsből, tejtermékekből, bontott nyúl -és baromfi félékből, kínálunk mangalica húskészítményeket, mézet, tojást és több más terméket. Keresse fel gazdaudvarainkat, vásároljon kínálatunkból! Ismerkedjen meg a környék nyújtotta látnivalókkal, kösse össze a vásárlást kellemes időtöltéssel!
Két Cica Konyhája Két Cica Konyhája
2005, nászút, Provence, szerelem. 2009-től blogolás vidéki életről és lakberendezésről, na meg sok másról (ötletek, érdekességek, levendula), amit szívesen osztok meg Veletek.
"Segítség! Kertem született............ sóhajtottam fel egy verőfényes májusi reggelen, - kezemben a kávémmal - 11 évvel ezelőtt. Alig egy hete költöztem be álmaim kertes házába, mikor tudatosult bennem ezen a reggelen, hogy a házzal bizony sikerült több mint 6 ezer négyzetméter telekre is szert tennem. Akkor - még egyedülálló nőként - enyhe pánik roham környékezett, hogyan is fogok mindezzel megbirkózni?
Az önkormányzati választások után, 1990. november 22-én alakult meg Jászberényben a Kisvárosi Önkormányzatok Országos Érdekszövetsége. Legfontosabb tevékenységünk a kisvárosok helyzetének folyamatos figyelemmel kísérése, a településfejlesztés, a támogatási lehetőségek feltárása, az együttes segítségnyújtás és részvétel a jogalkotási munkában.
Lét-tudatos táplálkozás Lét-tudatos táplálkozás
Több év tapasztalatszerzése után kialakítottam a Lét-tudatos táplálkozás és terápia® rendszerét, melynek alapfilozófiája az ember testi, lelki és szellemi egyensúlyának megtalálása és fenntartása. Ez az életforma tiszteletben tartja az életet (az élőlényeket és a környezetet) és célja, hogy harmóniát teremtsen a világgal. Az egészséget holisztikus megközelítésben szemléli, melynek megteremtése és fenntartása minőségileg jobb létezést tesz lehetővé.
Cirkuszt és kenyeret a népnek! - Blog
A Szövetség céljai között szerepel a biotermékek fogyasztásának minél szélesebb körben történő terjesztése, az egészséges életmód propagálása. Ennek jegyében működtetünk Budapest területén 2 Ökopiacot, ahol egész évben az ország minden tájáról 100-120 árusnak biztosítunk értékesítési lehetőséget. Bőséges a felhozatal friss zöldségből, gyümölcsből, tejtermékből, mézből, húsféléből, de itt kínálják termékeiket a hazai feldolgozók is.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, melynek célja, hogy az információgyűjtés és publicitás eszközeivel kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység és az éhezés csökkenését.

A Magyar Faluszövetség az egyik legnagyobb múlttal rendelkező önkormányzati érdekvédelmi szervezet. Annak idején a szövetséget a kistelepülések elégedetlensége szülte.
A MÖSZ megalakulását (akkor még Magyar Önkormányzatok és Önkormányzati Képviselők Szövetsége néven) 1990. november 18-án határozta el a harmincöt alapító önkormányzat. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége egy évvel később, 1991-ben történő létrehozását a már meglévő és alakuló szövetségek mellett az tette szükségessé, hogy az a lehetőségekhez mérten próbálja meg összefogni a magyar önkormányzatokat, függetlenül azok típusától. Természetesen nem kizárt, hogy egy-egy helyi önkormányzat egyszerre több szövetségnek is tagja legyen, ennek megfelelően a célok meghatározásánál az egyetemesség gondolata vezérelte az alapítókat.

Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért Egyesület

Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért Egyesület Fogyasztók hozták létre, a fogyasztókért. Miért? Mert csak mi vásárlók tudjuk igazán, mi a jó magyar termék titka! A szervezet civil marketinget biztosít magyar termékeknek, hazai tulajdonban lévő vállalkozásoknak. Modern, mai, a fiatalok – tehát a MI generációnk – számára korszerű, fogyasztható, lendületes módon becsomagoljuk, helyzetbe hozzuk a magyar termékeket és azok előállítóit.
Magyar-Vidék.hu - A hagyományos népi életmód, a vidéki programok és fesztiválok lapja
Mandula sarok Mandula sarok
Sok-sok mandulás recept
A Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete - MOE - 1994-ben alakult meg a mangalica sertésfajta tenyésztése, génmegőrzése céljából. Megalakulásának előzménye az volt, hogy 1991-ben az addigra csaknem kihalt mangalica sertés tenyésztése, tartása és termékei iránt új piaci igény jelentkezett, mely hatására a kevesebb, mint 200 (!) darabot számláló mangalica törzsállomány ismét gyarapodni kezdett.
„Szeretjük szép kis Hazánkat, szeretünk Magyarnak lenni és nagyon szeretjük a Magyar termékeket”- nevezzük ezt a kis kinyilatkoztatást mottónak honlapunkhoz. Itt minden a Magyar termékek, szolgáltatások körül forog.
Megyeri Szabolcs Kertész Blogja
A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.
Reméljük megtalálja kínálatunkban az Önnek megfelelő terméket. Széles választékunkkal folyamatosan arra törekedünk, hogy minden kedves érdeklődő igényét ki tudjuk elégíteni. Amennyiben mégis olyan terméket keresne, amit nem talál meg áruházunkban, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
Ezen a weblapon keresztül megismerheted családi méhészetünket, méheink által készített méheszeti termékeinket, valamint rendelhetsz is tőlünk különféle kiváló minőségű mézeket.
E honlap célja felvonultatni mindazt, ami VAN. Mindazt az értéket, ami népünk kultúrájának, művészetének eleme, és mindazokat, akik ezt őrzik és ápolják.
Szövetkezetünk a magyar hagyományoktól eltérően, dán és német minták alapján jött létre. Alapvető célunk, hogy a családi gazdaságok piaci, értékesítési biztonságot nyerjenek. Így kívánjuk biztosítani a lakosság helybentartását és a családi egzisztenciák kiépülését.
NaturaHirek.hu NaturaHirek.hu
Kontributor alapú alternatív egészség hírek
A Natúrháló, egy természetes hálózat, ahol Magyarország elfeledett értékei, szépségei és hagyományai újra láthatóvá, elérhetővé válnak mindenki számára. Segítségünkkel az őstermelő,a kézműves vagy a termelő kisüzem által létrehozott, megalkotott, megtermelt zöldség-gyümölcs, méz, lekvár vagy szőttes eljuthat mindenkihez.

 

Érden is megalakult a helyi, bevásárló közösség, melynek lényege a közvetlen vásárlási lehetőség a környék termelőit megkeresve, friss, megbízható, organikus (vegyszermentes) gazdálkodásból származó élelmiszerek lehetőségével.

 

Nomádétel ételfutár NomádÉtel ételfutár
A Nomád Ételfutár Budapest területén szállít házhoz egyedi, kiváló minőségű, ősi hangulatú ételeket. A rendelést elsősorban a www.nomadetel.hu oldalunkon lehet összeválogatni és leadni, ezzel megkönnyítve a vásárlást. A NomádÉtel hálózat alapítói elkötelezetten vállalták fel a hagyományos Magyar értékrend képviseletét, a magyar termelők, a magyar gazdák segítését, a magyar népi kultúra közvetítését, megőrzését. Valljuk, hogy Országunk gazdasági, és erkölcsi helyzetének megerősítése akkor, és ott kezdődik, ha mi magunk, az egyes emberek, a napi működésünk során kellő figyelmet fordítunk arra, hogy egymást segítő szándékkal éljük mindennapjainkat.

Ne bántsd a piacot!

A "Kincsünk a Piac – Hunyadi tér" csoport 2007-ben alakult kerületi lakosokból és piacra járókból, annak érdekében, hogy a Hunyadi téri piacot megmentsék a beépítéstől.

Lelkes és közvetlen hangvételű blogjuk ezt a harcot mutatja be, de időközben kibővült más – színes és érdekes – „piacos” témákkal is: új piacok nyitásának híre, témába vágó találkozók, szimpóziumok, programok beharangozása, termékek és termelők bemutatása, beszámolók. Nem túl gyakran frissülő, de igen hasznos információkkal, és hasonló problémákkal küzdő közösségek számára alapvető iránymutatásokkal szolgáló blog.

„Szerintünk a bio vagy ökogazdálkodás egyre inkább elengedhetetlen a mai világunkban mert így nem csak a saját egézségünket hanem másokét is védjük. Az általunk termesztett zöldségek és gyümölcsök semmilyen káros anyaggal nincsenek permetezve így a környezetünket is kíméljük. A tevékenységünket természetesen folyamatos ellenőrzés alatt végezzük.”
Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) Közhasznú Nonprofit Kft. Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) Közhasznú Nonprofit Kft.
Az ÖMKi létrehozásával és működtetésével célunk a magyarországi fenntartható mezőgazdaság, kertészet és élelmiszeripar tudományos alapokra helyezett, hosszú távú fejlesztése. Hazai és külföldi kutatóintézetekkel és gazdálkodókkal együttműködésben olyan kutatási-innovációs projekteket valósítunk meg, amelyek a gyakorlatban is alkalmazható eredmények révén biztosítják az ökológiai gazdálkodás magyarországi továbbfejlődését és versenyképességét.
Ki lehet őstermelő? Milyen szabályozások vonatkoznak az őstermelőkre? Mi nevezhető családi gazdaságnak?

Ötletkosár

A sűrűn frissülő blogon sok minden megtalálható a fogyasztás, vásárlás, újrahasznosítás, fenntartható fejlődés, megelőzés, Nulla Hulladék mozgalom, cserebere témaköreiben. Szerzőjének célja, hogy másoknak is átadja saját tapasztalatait a hazai helyzetről egészség- és környezettudatosság terén. Hírek, programok, ötletek és videók színesítik.

A Pannon-Info.hu a magyar termékek, magyar gyártók reklámozása mellett az egészség és a társadalom legégetőbb kérdéseivel foglalkozó alternatív hírportál.
Méreg, gázzal érlelt és talajt nem látott termékek helyett a környék termelőtől vásáról alapanyagokból készült ételekkel várják látogatóikat.
Mind a "premium", mind a "hungaricum" szó manapság egyre gyakrabban kerül szóba különbözo fórumokon világos definíció nélkül, vagy éppen túlságosan szerteágazó definíciókkal. A Premium Hungaricum Egyesület számára "premium" olyan minoségi terméket jelöl, amely azon túlmenően, hogy megfelel nemzetközi minőségi követelményeknek, valamely tulajdonságában kiemelkedően több vagy jobb más, ezen követelmények szerint ugyancsak minőségi termékeknél.
Hungarian Provence Hungarian Provence
2005, nászút, Provence, szerelem. 2009-től blogolás vidéki életről és lakberendezésről, na meg sok másról (ötletek, érdekességek, levendula), amit szívesen osztok meg Veletek.
A Slow Food egy nemzetközi mozgalom, amely az egyes országok és régiók étkezési hagyományainak, a helyi "étkultúrának", a "gasztrokulturális" sokrétűségnek a megőrzése, védelme érdekében jött létre. A helyhez kötődő termények, termékek, élelmiszerek, ételek, étkezési hagyományok támogatására alakult civil szerveződés 1989-ben olasz alapokon, Párizsban jött létre. Elnevezésével a gyorsétkezdei „fast food” étkezési stílus ellentettjére, a „lassú”, odafigyelő, komótos étkezésre, a hagyományos és nemes táplálkozásra irányítja a figyelmet...
Sokszínű Vidék Sokszínű Vidék
A sokszinuvidek.hu-val nem csak a vidék gyönyörűséginek és programjainak bemutatása a célunk, hanem környezetünk megóvása is. Úgy gondoljuk, hogy ha egyre többen vásárolunk tudatosan, és odafigyelünk arra, hogy milyen termékeket emelünk le a polcról és ha megtanuljuk, hogyan lehet takarékosabban élni, akkor előbb utóbb megváltozik a világ!
A TÖOSZ jelszava – a szakszerűség és szolidaritás - alapítása óta változatlan. Célunk, hogy az önkormányzati érdekek feltárásával, megfogalmazásával, képviseletével, érvényesítésével járuljon hozzá az önkormányzatbarát társadalmi, gazdasági, jogi és helyi politikai környezet kialakításához, egyben erősítve a decentralizációt, valamint a többszintű kormányzást.
Tyúkudvar Tyúkudvar
Minden ami tyúk - egy letojt tyúk a kezdő tyúktartás mindennapjairól. Gyakorlati tanácsok, saját tapasztalatok, viccek, művészek, irodalom csak a tyúkok és kakasok főszereplésével.
környezetbarát életmód, zöld háztartás, öko tippek, fenntarthatóság, idénykonyha, tudatosság, zöld blog, öko praktikák...
Célja, hogy a magyar fogyasztókat meggyőzze a környezettudatos és etikus vásárlás és életmód fontosságáról, és ebben segítséget nyújtson. Legalapvetőbb üzeneteinket a Tudatos Vásárló 12 pontjában foglalták össze.

„A fenntartható fejlődés a legjobb törekvés morálisan és gyakorlatilag is.”

Vedd a Magyart! Miért?

vedd a magyart
 • 1. A hazai élelmiszer mindig friss, mert rövidebb úton jut el hozzánk.
 • 2. Magyar termék = minőség
 • 3. Gazdaságélénkítés
 • 4. Munkahelyteremtés
 • 5. Közvetlenebb kapcsolat a termelővel, gyártóval
 • Mindezek vezérelnek bennünket, amikor azt a célt tűzzük ki, hogy meggyőzzük a Magyar embereket arról, ha kell akár egyesével: "Vedd a magyart!" Regisztrálj oldalunkon és irány a blog! Légy Te is aktív részese mozgalmunk életének. Kérdezz, s mi legjobb tudásunk szerint válaszolunk. Írj tapasztalataidról, véleményedről, ajánlj figyelmünkbe magyar gyártókat, vagy saját termékeid!

  A Zöld8 egy olyan magazin, ami pozitív hangon kíván tájékoztatni az előremutató technikai megoldásokról, jó példákról, és hasznos ötletekről. Ezek mellett természetesen szórakoztat is, és felsorakoztatja a zöld világ híreit, érdekességeit.
  A zöldsarok kiindulópont, a rendezvények, újdonságok, programok után kutató környezetbarátoknak. A zöldsarok találkozóhely, ahol a környezetünkért aggódó internetezők megoszthatják egymással a legfrissebb híreket és a zöld életmód során gyűjtött élményeiket. Lakjuk be együtt ezt a sarkot és tegyük az internet egy újabb mozgalmas, és zöld közterévé!
  Szeretnénk megmutatni a lehetőséget a fogyasztói őrületből való kilépésre, a természet értékeinek felfedezésére, a természettel összhangban élésre, önmagunk megismerésére és kiteljesítésére, az alkotó, tartalmas életre, ezért törekszünk az EGÉSZ-SÉGhez szükséges információk összegyűjtésére, bemutatására. Ehhez várjuk a gondolkodni merő és tettre kész embertársaink csatlakozását. Széles körű összefogásra van szükség, felülemelkedve a kicsinyes érdekellentéteken, szem előtt tartva önmagunk és utódaink valós érdekeit!
  A ZöldTérkép.hu a fenntartható (azaz környezetkímélő, közösségi és etikus) szolgáltatások jól kereshető adatbázisa - a fenntartható életmód útkeresésének eszköze. Legyen szó akár élelmiszerbeszerzési lehetőségekről, utazásról, szabadidőeltöltésről vagy háztartásról, a Zöld Térkép segít megtalálni a valóban jó lehetőségeket. Az adatbázist a Tudatos Vásárlók Egyesülete tartja fent és fejleszti számos másik társadalmi szervezet, hasonló szellemet képviselő kezdeményezés, nem utolsó sorban pedig a felhasználók közreműködésével.
  Hirdetés

  Változás bejelentése

  Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

   

   

  Felelősségi nyilatkozat

  A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.