Hirdetés

Hirdetés
A gabonákból készült étel az egyik legősibb, ember által fogyasztott élelmiszer. Kialakulását az őskortól lehet számítani. Bizonyosra vehető, hogy már az ősember is ételként fogyasztotta a pörkölt,puffasztott gabona magvakat, a középkor emberének pedig legfőbb tápláléka volt. A mára kialakult étkezési szokások egyik nagy hiányossága, hogy a gabona alapú ételeinkből jórészt eltűntek az egészség szempontjából legértékesebbnek számító anyagok, úgymint: ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, rostanyag. Ismeretes, hogy a cellulózból álló rostanyagokat a szervezet nem tudja lebontani, ezáltal ezek az anyagok képesek az emésztőrendszerünk falának tisztítására. Ez élettani szempontból igen fontos, hiszen a gyomor és a bélfalak tisztítása biztosítja azt, hogy a szervezetünk számára veszélyes baktériumok, mérgek, a táplálékbomlás termékei minél gyorsabban távozzanak a szervezetből, hisz ezek visszamaradása gyulladásokat, fekélyeket, sőt sejtburjánzást is előidézhetnek, továbbá az ezek miatt helytelenül működő emésztőrendszer a bevitt táplálékot rosszul dolgozza fel.

Mucsonyi Mezőgazdasági és Kézműves Szociális Szövetkezet

Kedves Tésztaimádók!

Németh István (Biomag-Malom Kft.)

Cimkék:

Sovis trade srl.

Mindenféle gabona, gyógynövény  és egyébb ezzel kapcsolatos termékeink vannak értékesítésre, melyet szeretnénk önök figyelmében ajánlani:

Tönkölybúza

Vásároljon tönkölybúzát a termelőtől!

Vegyszermentes hántolatlan (pelyva rajta van) TÖNKÖLYBÚZA ELADÓ Júliusban aratáskor.Cimkék:

Szabó József

- Előnevelt csirke
- Vágnivaló csirke
- Konyhakész csirke
- Gabonafélék

Szabó Csaba

Czeller Gábor

Családi gazdaságunk 1992 óta ellenőrzött biogazdaság. A tolna megyei Tamásiban gazdálkodunk. A szántókon gabona, kukorica, napraforgó, borsó terem, a kertészetben mindenféle zöldség és gyógynövény, a gyümölcsösben pedig eper, kajszi és szilva. Lekvárokat főzünk, aszalunk. Vannak őshonos baromfiaink is. Az idei évtől lisztünk is lesz.

Tóth M. Diána

Tönkölybúza liszt, hántolt és hántolatlan tönkölybúza eladó!

További részletek a www.tonkolyliszt.hu oldalon

Cimkék:

Geszti Dániel

Örömmel közlöm veletek, hogy elindult a www.fuszerboltom.hu oldal ahol kimérve tudsz vásárolni fűszereket, szárított zöldségeket, gabonákat, hüvelyeseket, olajos magvakat és aszalt gyümölcsöket.

És miért éri meg ezeket itt megvenni?

- Mert sok termékünket máshol egyáltalán nem lehet kapni.

- Mert mindent rendelésre mérünk ki. Pontosan annyit kapsz: amennyit kérsz.

Németh István Biokertészet

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel