Hirdetés

Hirdetés

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mi is a termelotol.hu?

A termelotol.hu tulajdonképpen egy kereshető termelői adatbázis. Célunk a lehető legtöbb hazai termelő elérhetőségeit összegyűjteni és kereshetővé tenni, hogy akik szeretik a gyerekkort idéző régi ízeket, könnyen megtalálják a lakóhelyükhöz legközelebb lévő termelőt és felvehessék vele a kapcsolatot telefonon vagy személyesen. Az oldal használata, a regisztráció, mind a termelők, mint a látogatók részére INGYENES.

Miért nem lehet vásárolni az oldalon?

Talán egyszer ez a pillanat is eljön, jelenleg azonban elég kihívást jelent számunkra az adatbázisban fellelhető termelők megkeresése, adatbázis feltöltése. Se nekünk, sem a termelőknek nincs jelenleg kapacitása az áruk folyamatos feltöltésére, árazására. De ha közösen sikeressé tesszük ezt az oldalt, akkor mindenki láthatja majd, hogy érdemes energiát fektetni a termelők között még kevésbé ismert internetbe, és akkor akár vásárolni is lehet az oldalon.

Miért ingyenes a megjelenés a termelőtől.hu oldalon?

A termelotol.hu egyfajta küldetés, társadalmi felelősség vállalás, és nem utolsó sorban eszköz nekünk készítőknek is saját kamránk feltöltéséhez.

Miért éri ez meg az oldal készítőinek?

Azért éri meg, mert jól érezzük magunkat miközben készítjük az oldalt, és nagy büszkeséggel tölt el bennünket az, hogy látjuk az oldal népszerű, látogatott és segíteni tudtuk másoknak. Olyanoknak, akiket nem ismertünk és lehet, hogy soha nem is fogjuk megismerni. Megéri továbbá azok miatt a pozitív visszajelzések miatt is, amit Tőletek, látogatóktól kapunk. Ez úton is köszönjük!

Hogyan regisztrálhatja magát egy termelő?

Ha termelő vagy és szeretnél bekerülni adatbázisunkba, akkor ki kell töltened egy űrlapot a Regisztrálok termelőnek! oldalon. Ebben az űrlapban minden olyan adatot, a lehető legrészletesebben meg kell adni ami alapján az adatbázisban kereshetnek a lehetséges vevők. Itt nem érdemes türelmetlennek lenni, kapkodni, mert ezen múlik, hányan keresnek meg a jövőben.

Hogyan kérheti regisztrációja törlését egy termelő?

A regisztráció törlését e-mailben vagy telefonon kérheti az a termelő, aki nem kíván szerepelni adatbázisunkban, vagy ha saját maga hozta létre regisztrációs adatlapját, akkor a termelő maga is kitörölheti adatait. A regisztrációt csak abban az esetben töröljük, ha a megadott e-mail címen vagy telefonszámon a törlési szándékot megerősítik. Amíg ez nem történik meg, a termelő benne marad az adatbázisban.

Hogyan ajánlhatok termelőt az oldal kereshető adatbázisába?

Ha Te nem vagy termelő, de ismersz olyan termelőt aki szívesen szerepelne az adatbázisban, de nincs lehetősége a termelőnek az oldalunkon jelentkeznie; vagy megismertél olyan termelőt akit ajánlani tudnál a termelőtől.hu csapata és az oldal látogatói számára, akkor a Termelő ajánlása menüpontban tudod kitölteni azt az űrlapot, ami az adatbázisba történő felvételhez szükséges. Az ajánlott termelő a termelőtől.hu csapatának ellenőrzése után kerül publikálásra az adatbázisban. A jövőben „akikre büszkék vagyunk” listával és kis ajándékokkal szeretnénk ösztönözni a termelők ajánlását, hiszen ez az egyik legkritikusabb pontja egy adatbázisnak. Úgy hogy, hajrá, várjuk a termelőket!

Miért jó, ha ajánlok termelőt?

Mert akkor jó lesz a termelőtől.hu oldalnak, mert bővül az adatbázisa, jó lesz a látogatóknak, mert több termelőt találnak a rendszerben és jó lesz a termelőnek, mert lehetséges vevők ismerhetik meg termékeit, elérhetőségeit.

Mit garantál, miért vállal garanciát a termelőtől.hu oldal?

Mi, a termelőtől.hu oldal szerkesztői az oldal fejlesztésével, üzemeltetésével kapcsolatos odafigyelést és a lelkesedést tudjuk garantálni. Az adatbázisban szereplő termelőkért, azok adatainak helyességéért, a velük történt megállapodásokért, a termékek minőségéért nem tudunk felelőséget, garanciát vállalmi. A termelőtől.hu oldal egy közösségi oldal kíván lenni, így a jövőben a termelőkhöz írt hozzászólások és minősítések segíthetnek Téged a megfelelő termelő kiválasztásába. Ha Te is tenni kívánsz valamit a közösségért, akkor egy-egy termelővel történő találkozásod után  értékeld a termelőt, osszd meg tapasztalataidat beírásoddal a látogatóval.

Miért kapok hírlevelet a termelőtől.hu oldaltól?

Hírlevelet csak azok kapnak, akik e-mail címük és nevük megadásával feliratkoztak hírlevelünkre a www.termelotol.hu oldalon. Ha nem Te iratkozotál fel a hírlevélre, és a jövőben nem kívánsz értesítést kapni akciós termékekről, akciós vásárokról, akkor a hírlevél alján lévő linkre kattintva tudsz leiratkozni. Mi telefonos kérésre, vagy más e-mailben történő megkeresésre nem törlünk ki senkit az adatbázisból, hisz nem tudhatjuk, hogy az telefonál-e, vagy ír, akinek címét ki kell töröljük.

Miért küldenek olyan hírlevelet Nekem, ahol olyan akció van ami tőlem nagyon távol esik?

A hírlevélre történő feliratkozás során nem kérjük el területi információkra vonatkozó adatot, így nem tudhatjuk, hogy Te hol élsz, milyen területek érdekelhetnek még Téged, egy-egy akció kapcsán. Ahogy a rendszer egyre tökéletesebbé válik, úgy kerülnek majd kifejlesztésre ezek a funkciók is.

Hol lehet kapni…?

Sok e-mailes megkeresést kaptunk amiben arról érdeklődnek, hogy egy-egy termék hol és kinél kapható. A kereséshez használjátok az oldal fejlécében található szabadszavas keresőt, az oldal bal szélén található termékkategóriákat, ahol a fő kategóriákra kattintva egyre részletesebb termék nevekhez juthatsz, vagy használd a Termelő keresése oldalon összetett keresőnket.

Hogyan kerülhetek be a hírlevélbe termékemmel? Mi az a téma ami bekerülhet a hírlevélbe?

Hírlevelünkbe bárki díjmentesen bekerülhet, ha mi szerkesztők úgy ítéljük meg, hogy összeegyeztethető a tartalom, vagy elhelyezett link esetében a linken található weboldal tartalma a termelőtől.hu szellemiségével és az a hírlevél feliratkozottak túlnyomó többségének érdeklődésére számot tarthat. Fenntartjuk magunknak a jogot a szerkesztésre, de minden egyes elutasítás esetében visszajelezzük annak okát. Egyéb, szűkebb célközönség számára szóló híreket a fórumon van lehetőségük elhelyezni. Politikai tartalmú leveleket akkor sem küldünk ki, ha amúgy egyetértünk annak tartalmával. Ha nem értünk vele egyet, akkor duplán nem küldjük ki.

Hogyan segíthetem a termelőtől.hu oldal fejlődését?

A termelőtől.hu oldal fejlődését segíteni az alábbiak szerint lehet:

A termelotol.hu oldal látogatottságának növelése: az oldal linkjének ajánlása e-mailben és weboldalakon barátoknak, ismerősöknek, hogy minél többen ismerjék, látogassák az oldalt.

Adatbázis növelése: minél nagyobb a termelotol.hu adatbázisa, annál látogatottabb, annál sikeresebb lesz az oldal, ezért keress, ajánlj minél több termelőt adatbázisunkba! Persze az adatok minőségének figyelembe vételével.

Hogyan támogathatom a termelőtől.hu oldal fejlődését?

A támogatás szó alatt konkrétan pénzügyi adományokat, termék felajánlást értünk. A termelotol.hu oldal használata termelőnek és felhasználónak egyaránt ingyenes, de az oldal fejlesztése, üzemeltetése, mint minden (az egymásra figyelésen és szereteten kívül) pénzbe kerül. A termelotol.hu oldal működni fog támogatások nélkül is, de támogatásokkal a fejlődés gyorsabb lehet.

Pénzügyi felajánlások

A pénzügyi felajánlásoknál konkrétan elmondjuk, hogy mire kívánjuk költeni a befolyt összeget, de mivel jelenleg nem non-profit szervezetként működik a termelotol.hu, illetve a működési elve non-profit, de egy gazdasági szervezet, az RBL Marketing Kft. működteti, ezért nem tudunk adójóváíráshoz szükséges igazolásokat kibocsátani és minden bevételhez számlát kell kiállítanunk és a bevételek után a vonatkozó törvények szerint kell adóznunk. Esetleg a jövőben megtörténhet egy non-profit szervezetbe történő kiszerveződés, ha ez szükségessé válik.

Termék felajánlások

Ha Termelő vagy, és termékeiből fel tudsz ajánlani egy keveset a termelőtől.hu működtetéséhez, vagy promóciós célokkal, akkor keress meg bennünket, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni. A beérkezett termékeket az oldal segítői - legtöbb termelőt ajánló, legtöbbet értékelő, stb... - között kívánjuk szétosztani, így köszönve meg nekik segítségüket.

Milyen párt áll a termelőtől.hu mögött?

A termelőtől.hu mögött a mindenkori kormány áll, minden adóterhével, nyűgjeivel. Komolyra fordítva a szót, a termelőtől.hu pártsemleges. Célja, hogy összekösse a termelőket a vevőkkel, vagy ha messzebbről nézzük, akkor összekösse az embereket úgy általában, nem pedig megossza, ahogy a politika teszi. Ezért minden olyan megnyilvánulást kerülünk, amivel párt érdekeket szolgálnánk, de a céljaink sikere érdekében minden jó szándékú közeledést, segítséget elfogadunk, jobbról is, balról is. A tettek alapján fogunk mindenkit megítélni, de nagyon óvatosak leszünk.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.