Hirdetés

Hirdetés

Mucsonyi Mezőgazdasági és Kézműves Szociális Szövetkezet

Kapcsolattartó neve: 
Harsányi Róbert

Kedves Tésztaimádók!
Múcsony településről írok önöknek, a nevem Harsányi Róbert és a Mucsonyi Mezőgazdasági és Kézműves Szociális Szövetkezetet képviselem.
Nagyközségünk tevékeny módon vezette életét az elmúlt időszakban és nagy figyelmet fordított az élelmiszer előállítás és feldolgozás területére, azon belül is a tésztagyártásra. Valljuk, hogy egy terméket a felhasznált nyersanyagok minősége jellemez. Gazdaságunk jó úton halad a teljes nyersanyag igény előállítása útján. Tojással már el tudjuk látni üzemünket, őrlőmalmunk pedig az évben elkészül! Büszkék vagyunk arra, hogy a termékünk semmiféle tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz és tejszármazékok híján laktózérzékenyek is fogyaszthatják! Tésztáink, már szemmel láthatóan házi jellegűek, színük a vidéki tojástól szép sárga, állaguk homogén és a csomagolásban nincs törmelék. Törekszünk a minőségre! Jelenleg nyolc tojásos tésztáink gyártása folyik, azonban a vásárlók kérését teljesítve a négy tojásos változat is megjelenik hamarosan.  
A "termelőtől" hálózatában szeretnénk termékünket népszerűsíteni és segítségével eljutni a vásárlókhoz és megismertetni velük a már elfeledett természetes ízeket.
Bízva abban, hogy felkeltettem érdeklődésüket:
Tisztelettel
Harsányi Róbert igazgatóság elnöke
Mucsonyi Mezőgazdasági és Kézműves Szociális Szövetkezet
3744, Múcsony Fő út 2.
Tel.: +36202896170   
Email: mucsonyiszocszov@mucsony.hu

Bio termelő: 
Nem
Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/2896170
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Település: 
Múcsony
Utca, házszám: 
Kossuth út 92
Irányítószám: 
3744
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.