Hirdetés

Hirdetés
A búza (Triticum) a pázsitfűfélék (Poaceae) családjába tartozó növénynemzetség, melybe a kukorica után a világon a második legnagyobb mennyiségben termesztett, hasonló nevű gabonanövény is tartozik.

Dobozi Andrea

 

Tell Zoltán

Paks külterületen Cseresnyés pusztán; Szabad tartású kapirgálós tartású őshonos baromfiak, kakasok, tyúkok,tyúktojás,merinó juh, birkahús,tönkölybúza, tönkölybúza liszt,zab,árpa,bánkúti búza és liszt,zweigelt vörös és vegyes fehér bor rendelhető, szállítás ismegoldható megfelelő mennyiség esetén!
Tell Zoltán

Szabó József

- Előnevelt csirke
- Vágnivaló csirke
- Konyhakész csirke
- Gabonafélék

Félegyházy Péter

100 tonna tönkölybúza hántolva vagy hántolatlanul eladó.

Cimkék:

Két Kuvik Biogazdaság

Székesfehérvár határában, a természeti csodákat rejtegető Aszal-völgy közelében folytatunk ellenőrzött ökológiai növénytermesztést. A termelés során mindig törekszünk környezetünk és az élővilág védelmére. A gabona-, lucerna- és zöldtrágya táblákon mezei pacsirta, fürj fészkel, rétihéják, ölyvek, vörös vércse, erdei fülesbagoly vadászik pockokra.

Béres Gábor

burgonya, búza, csemege kukorica, bio minősítésű húsmarha, borjú

Ballarin Bt.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel