Hirdetés

Hirdetés

ifj. Bekecs Ferenc

Tanyánkon a hagyományos, háztáji gazdaságok termékeit állítjuk elő, hagyományos módon, de maximális szeretettel és odafigyeléssel.
Fajtatiszta magyartarka szarvasmarha állományunk biztosítja a tejet, mint alapanyagot, a különféle sajtokhoz, joghurtokhoz, túrókészítményekhez. Kóstolják meg kemencében sült kenyereinket és süteményeinket, valamint fajtamézeinket is!
Minden termékünk garantáltan táp, adalékanyag és vegyianyag mentes!
Ezen kívül kecske, sertés, különböző apró jószágok, és méhek gazdagítják udvarunkat. Nem csak termékeinkkel, hanem szíves vendéglátásunkkal is várjuk a kedves érdeklődőket! Előzetes egyeztetés után, látogassanak meg bennünket, és ismerkedjenek meg a tanyasi élettel, az alkalmanként megrendezett sütés-főzések során, ahol lovaglásra és szekerezésre is lehetőség nyílik. Megismerkedhetnek ezen kívül őseink vadászati módszereivel, és egyéb hagyományőrző tevékenységeikkel.

Elérhetőség
Mobil: 
+36/70/6334863
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Tarka tanya
Megye: 
Hajdú-Bihar megye
Település: 
Debrecen-Nagycsere
Képgaléria: 
Tarka tanya tejtermékek és kézműves kerámiák
Tarka tanya sajtok és méz
Cimkék:
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.