A Viharsarki Lekvárium „főzőmestere”, Lévai Ildikó vagyok. A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyánkon, Szeregyházán, családi vállalkozásként működtetjük lekvárfőző műhelyünket.
Mintegy húsz évvel ezelőtt kezdődött a szerelem a lekvárok és köztem, először csak a családnak, később a barátoknak kavargattam az édes finomságokat …, majd szép apránként a lekvárfőző edények méretei megnőttek. 2007-ben, a tanyánk építésekor már tudatosan alakítottuk ki a lekvárkonyhát -, kamrát, tárolókat, telepítettünk gyümölcsöst.A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök és kisfiunk cukorbetegsége kapcsán a diabetikus készítmények is.Törekvésünk a harmonikus ízvilág, a természetesség, ám legfontosabb, hogy egészséges termékeket kínáljunk az érdeklődőknek.Termékeink 2011-től „Gyulai termék” védjeggyel ellátottak.
Termékeink:
Desszert lekvárok, dzsemek
Zöldséglekvárok
Nyírfacukorral készült diabetikus lekvárok, dzsemek
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
30 hét 2 nap
2 év 23 hét
3 év 33 hét
3 év 34 hét
7 év 45 hét
8 év 27 hét
8 év 36 hét
8 év 36 hét
5 év 42 hét
8 év 39 hét