Vadon termő gyümölcsök, gyógy- és aromanövények termesztésével és
feldolgozásával foglalkozom. Repertoárom új, háztáji ízekkel is bővült
visszanyúlva nagymamám receptjeihez.
Csipkebogyó, házi berkenye, erdei szamóca, galagonya, vadalma, kökény, bodza, levendula, rozmaring.
"FEKETE VARÁZS"
A Viharsarki Lekvárium „főzőmestere”, Lévai Ildikó vagyok. A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyánkon, Szeregyházán, családi vállalkozásként működtetjük lekvárfőző műhelyünket.
Általános leírás
Szomolya egy biztonságos, a bükkalja lábánál fekvő, jól termő, főleg gyümölcsösök, szőlő területek kialakítására alkalmas település.
Nagybörzsönyi házi lekvárok és szörpök garantáltan gyümölcsbõl. 50 féle lekvárt készítünk a hagyományostól a pikánsig. A lekvárokat üstben fõzzük minimális tartósítószert tartalmaznak. A gyümölcsök nagy része helyben vagy a környéken terem. Lekvárjaink mindegyike tükrözi tiszteletünket a hagyományos és népi ízek, valamint a modern kori praktikák irányába. Kóstolja meg lekvárjainkat!
Történetünk ott kezdődött, hogy két fővárosi ember hátat fordítva a rohanó, zajos, zsúfolt világnak, elindult otthont keresni olyan hazai tájakra, ahol minden szépségével és nyugalmával él a természet. Könnyen rátaláltunk Aggtelekre, ami a nyugalom szigete számunkra, s ahol a természet közelsége, a levegő, a környezet tisztasága mellett, kedves, segítő, befogadó emberekkel találkoztunk.
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
20 hét 2 nap
2 év 13 hét
3 év 23 hét
3 év 24 hét
7 év 35 hét
8 év 17 hét
8 év 26 hét
8 év 25 hét
5 év 32 hét
8 év 29 hét