Hirdetés

Hirdetés

Házilekvár Különlegességek

Kapcsolattartó neve: 
Papp Miklós

Papp Miklós kistermelő vagyok, családommal Vácrátótón élek, a festői szépségű Botanikus kerttől néhány háznyi távolságra. Hatodik éve foglalkozom saját termelésű és gyűjtött erdei gyümölcsökből házi lekvár készítésével, melyeket sokszor csak vácrátóti lekvárok néven emlegetnek, s írnak róla véleményeket akik már kóstolták egyedi ízeimet.
 
A lekvárok a természet patikájának értékes gyümölcseiből készülnek széles választékban, almától a zellerig.
 
Lekvárkülönlegességeimet már sokan ismerik, akik a vácrátóti Botanikus kertnél, illetve számos fesztiválon vásároltak belőle.
 
Az Ízek háza kínálata közel 30 féle lekvár, szezontól függően. Több lekvárfőző versenyen díjnyertes vagy külündíjas lekvárom is van, legutóbb a 2009-s Gyomaendrődi Sajt és Túrófesztiválon kapott az egyéb kategóriában arany érmet a kökénylekvár, ezüst érmet a csipke lekvár, bronz érmet a fekete berkenye lekvár. / De a Dió lekvár,a natúr sárgabarack, fahéjas alma, szeder is díjazott, a csipke többszörösen díjazott és a somlekvár többszörös első díjas.

Termékeim magas gyümölcstartalommal, kevés cukorral, kíméletes, forralás nélküli eljárással készülnek, kivéve azokat, melyeket hagyományosan hosszú főzési idővel sűrítenek sütésálló igazi házi lekvárrá (pl. szilva).
 
Van hidegen, tehát nyersen, főzés nélkül készülő lekvárom is, a som és a kökény lekvár melyek emiatt igazi vitaminbombák.
 
Nagyon szeretném azt, hogy mindenki hozzájusson a különleges ízekhez, ezért cukorbetegek, candidások részére is készítek diabetikus és natúr lekvárokat.
 
Egyedi lekvárom többek között a rózsaszirom lekvár, medvehagyma lekvár, csalán lekvár, dió lekvár, fekete berkenye lekvár, zeller lekvár, és fokhagyma lekvár, de készítek ánizsos hagymalekvárt is sültekhez, valamint sütőtök és csipke lekvárt, és természetesen a hagyományos szilva, sárgabarack, eper és sok más finom lekvárt is.
 
Termékeink:

  • Cukormentes lekvárok
  • Cukormentes szörpök
  • Hagyományos lekvárok
  • Natúr lekvárok
  • Natúr szörpök

 

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/30/2802725
Mobil: 
+36/30/5201080
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Telephely
Megye: 
Pest megye
Település: 
Vácrátót
Utca, házszám: 
Alkotmány út 47.
Irányítószám: 
2163
Egyéb információ: 
Botanikus kerttől 150 m-re a főúton, Őrbottyán felől bal oldalon. Szombaton és vasárnap is nyugodtan lehet telefonálni, becsengetni.
További elérhetőség
Megnevezés: 
Budapesten több helyen is, nézze meg weboldalunkat:
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
Paulai Ede utca 56
Irányítószám: 
1061
Egyéb információ: 
BERKENYE TERMELŐI FINOMSÁGOK BOLTJA: H-P 08-19-ig, Szombaton: 09-15-ig
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.6 (22 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.