Hirdetés

Hirdetés

Üzleti kapcsolatépítési lehetőség német élelmiszeripari vállalatokkal

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara üzleti partnereket keres szász élelmiszeripari vállalatok számára Magyarországon. A cégek az élelmiszeripar különböző területein tevékenykednek és forgalmazó partnert/importőrt keresnek termékeik értékesítésére hazánkban.

 

A termékek

1.Kiváló minőségű (részben bio) gyümölcslevek, italok széles termékkínálata bébik, illetvekisgyermekek számára, gyümölcs- és zöldséglevek az egészségtudatos táplálkozás követőinek

2.Fekete berkenyéből/aróniából készült biotermékek (100%-os gyümölcslevek, édességek, szárított berkenye, berkenyelekvár, -tea, -szirup, -bor, forralt berkenyebor és kozmetikumok)

3.Grillezni való német kolbászspecialitás (Rostbratwurst), főzni való vastag virsli (Bockwurst) és bécsi virsli

4.Karácsonyi gyümölcskenyér (Christstollen)

 Azon érdeklődők számára, akik szeretnék felvenni a kapcsolatot a német vállalatokkal, a kamara 2013. május 6-án és 7-én egyéni tárgyalásokat szervez.

A megbeszéléseken való részvétel ingyenes, melyekhez a kamara szükség esetén díjmentesen tolmácsot biztosít.

Forrás:http://www.elelmiszer.hu

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.