Hirdetés

Hirdetés

Kecskevilág

Kapcsolattartó neve: 
Herczog Anita

**** ELKÖLTÖZTÜNK ****
Elköltöztünk Törökbálintra az Idamajorba, Biatorbágyon ezentúl csak a hamarosan nyíló piacon lehet tőlünk vásárolni. Részletek és térkép a www.kecskevilag.hu oldalon.
****
Családi gazdaságként működtetjük a Kecskevilágot Törökbálinton az Idamajorban. Elsősorban tej hasznú kecskék tartásával foglalkozunk, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. Hogy miért pont a kecske? Mert szerelem volt első látásra, az önfejűségük, a makacsságuk tiszteletreméltó, mind külön egyéniségek, de pont mint a „rossz gyerekek” nagyon szerethetőek.
A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, libák, galambok, fácánok, egy díszes páva pár és néhány ló lakják az udvart.
Friss kecskesajtokat készítünk natúr, zöldfűszeres, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges, borsos változatban (de igény esetén bármilyen ízesítést elkészítünk). Van füstölt sajtunk és félkemény grillezni való sajtok, valamint érett sajtok is. Az idei év újdonsága és slágere a krémsajt (ez is friss tejből készül), valamint a kecsketúróból készített kőrőzött. Idén is készítettünk feta sajtot eredeti görög recept alapján. Minden termékünk adalékanyag mentes, nem tartalmaz tehéntejet. Kizárólag oltót, és sajtkultúrát valamint sót és fűszereket teszünk a friss teljes kecsketejhez.
A közeljövőben szeretnék a nálunk nevelt, nem tápos disznók húsából készített „disznóságok” értékesítését is megkezdeni. Készítünk hagyományos eljárással (sózás – pácolás – füstölés) sonkát, szalonnát, kolbászt. Olyan különlegességeket is szeretnék a vásárlóinkat megkedveltetni, mint a kecskekolbász.
Mindig szívesen látjuk a gyerekkel érkezőket is, természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.

Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/3908906
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Kecskevilág - Törökbálint, Idamajor
Megye: 
Pest megye
Település: 
Törökbálint
Utca, házszám: 
Idamajor
Irányítószám: 
2045
GPS koordináták: 
+47.434664, +18.875283
Egyéb információ: 
minden nap várjuk a kedves látogatókat, vásárlókat
További elérhetőség
Megnevezés: 
VidékMustra - pénteki piac
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
Kossuth L. tér
Irányítószám: 
1055
Egyéb információ: 
Minden héten pénteken ott vagyunk a Vidékfejlesztési Minisztérium árkádjai alatt megrendezett pénteki piacon reggel 8-18-ig.
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (6 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.