Hirdetés

Hirdetés

Nagy-Lónai kacsafarm

Kapcsolattartó neve: 
Nagy Eszter

CSALADI GAZDASAGUNK FO TEVEKENYSEGI KORE A MAGYARKACSA TENYESZTESE ES HIZLALASA. KORA TAVASZTOL KINALJUK VEVOINKNEK A NAPOS ES ELONEVELTKACSAINKAT TOVABBTARTASRA. EMELLETT A FARMON ELOALLITOTT CSIRKET KAKAST ES KACSAT PUCOLJUK ES KONYHAKESZ ALLAPOTBAN ERTEKESITUNK MEGRENDELESRE KEDVES REGI ES UJ VASARLOINK RESZERE. JELSZAVUNK TERMESZETES TARTAS ES TAKARMANYOZAS EGYENLO KIVALLO MINOSEG. LATOGASSON EL HOZZANK A SZAJKI TAVAK MELLE ES KOSTOLJA MEG EGESZSEGES ES ZAMATOS BAROMFI TERMEKEINKET!

Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/3575629
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Nagy-Lónai kacsafarm
Megye: 
Vas megye
Település: 
Hosszúpereszteg
Utca, házszám: 
Árpád utca 11.
Irányítószám: 
9676
Egyéb információ: 
8-as főút mentén a Szajki-tavak mellett
Hirdetés

Hozzászólások

Elnézést kérek, de az

Elnézést kérek, de az állatokat előállítják? Ebben az esetben ugyanúgy termékként kezelik őket, mint a húsiparban? 

KEDVES KOCSIRKE, MAGA HOGY

KEDVES KOCSIRKE, MAGA HOGY NEVEZNE AZT A FOLYAMATOT ROVIDEN AMIG EGY TOJASBOL KONYHAKESZ LEFOLIAZOTT KACSA LESZ? MOST EN KEREK ELNEZEST, DE EN EGY TER-MELO VAGYOK, ES EY SZAL FUSTOLT KOLBASZT VAGY EGY TOST JACSAK MINT TER-MEKET LATOM MAGAM ELOTTST ILLETVE EGY FOLIAZOTT HUST NEM TUDOK MASKENT SZEMLELNI.

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.