Hirdetés

Hirdetés

Gulyás Konyha

Kapcsolattartó neve: 
Gulyás Adrián

Kedves Látogató!
Magyar alapanyagból készítünk prémium ninőségű száraztésztákat, 10 tojásból levesbetétnek, 6 tojásból körettésztának, durumlisztből, és fürjtojásból különböző formákban.
10 tojásos levesbetét tésztáinkból elérhető forátumok:
-házi tarhonya, cérnametélt, eperlevél, zabkocka, gyufatészta, csigatészta
ÚJDONSÁG! Legalább 29 fürjtojásból, 8 szabványos tojásnak megfelelő tojástartalommal, tésztalisztből készítünk fürjtojásos tésztát köret illetve levesbetét formákban. Kiváló selymes, lágyabb íz jellemzi, koleszterinmentes tartalom.
Raktárról elérhető formátumok:
-cérnametélt, szélesmetélt, fodros kocka, gépi tarhonya, orsó, szarvacska
Legújabb termékünk a durumlisztből és fürjtojásból készült száraztésztánk kompromisszum nélküli kulináris élmény, mely egyben egészséges is. Magas vitamin és fehérje tartalom, fürjtojásnak köszönhetően koleszterinmentes és tojásallergiások is fogyaszthatják.
Raktárról elérhető formátumok:
-orsó
Termékeink kizárólag friss tojásból, és 1. osztályú kiváló lisztből készülnek, egyéb adalékanyagot nem tartalmaznak és az üzemi körülményknek köszönhetően a higéniai feltételek is teljesítik a legszigorúbb erkölcsi és rendeletben foglalt előírásokat.
 
Üdvözlettel:
Gulyás Adrián

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/30/4839392
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Cimkék:
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.