Hirdetés

Hirdetés

Vidék és város témában várnak fotókat

A Syngenta fotópályázatának célja, hogy rávilágítsanak az aktuális globális kihívásokra. Az idei versenyben a vidék és a város közötti kapcsolatokat veszik górcső alá.

A Syngenta Fotópályázat egy új nemzetközi verseny, amelynek célja, hogy ösztönözze a kulcsfontosságú globális kihívásokhoz kapcsolódó párbeszédet. A profi és amatőr pályázók előtt egyaránt nyitva álló verseny ezek közül a témák közül fog feldolgozni egyet minden évben. Az első év témája a "vidék és város", amelynek keretében a vidéki és a városi környezet közötti kapcsolatok, illetve feszültségek kerülnek vizsgálatra - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

"A történelem folyamán először, a világ lakosságának fele városi környezetben él, megnövelve a versenyt a természeti erőforrásokért illetve a munkaerőért" - mondta el Mike Mack a Syngenta vezérigazgatója. "Megtalálni az egyensúlyt ezek között a vidéki és városi feszültségek között kritikus. Az új fotópályázatunk egy olyan meghatározó fórumot szeretne létrehozni, amely a fényképészet eszközeivel vizsgálja a globális jelentőségű kérdéseket."

A benyújtott pályázatokat egy elismert nemzetközi bizottság fogja elbírálni, amelynek az elnöke a díjnyertes dél-afrikai fotóriporter, Jodi Bieber lesz. 

A Syngenta Fotópályázatnak két kategóriája van. A nyílt versenyben részt vehet bárki, amatőr és profi fotósok egyaránt. Emellett a profi fotósok egy szakmai megbízást is nyerhetnek a "vidék és város" témában benyújtott eredeti pályamunkájukkal.
A nyerteseket 2013 májusában jelentik be Londonban, egy kiállítás keretében.

forrás: http://www.marketinginfo.hu/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.