Hirdetés

Hirdetés

A reptereken különösen sikeres a helyi termék promóció

A húsvét előtti utazási szezonra időzített akcióban 520 %-kal növelte eladásait a Vida borászat, a Budapest Airport partnereként. A cég szerint az utasok különösen nagyra értékelik a helyi termékek kínálatot.

A Vida Családi Borbirtok Öregtőkék Kadarkája és merlot boraival, a repülőtéren különleges promóciót, szervezett a Budapest Airport (BA), a Heinemann Duty Free és a Vida Borbirtok. A húsvét előtti utazási szezonra időzített négyhetes akcióban 520 %-kal sikerült növelni a Vida-borok eladását, értékben pedig négyszeres forgalmat sikerült lebonyolítani a terminálon.

A nemzetközi repülőterek egyre uniformizáltabb világában az utasok különösen nagyra értékelik a helyi termékek kínálatát, a mostani Vida-promóció sikere is ezt támasztja alá a BA közleménye szerint. Alan Bork, a Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója kijelentette: "Nagyon fontos pozitív tapasztalatokat szűrtünk le a mostani hármas akció sikeréből. Az utasok kifejezetten keresik a jó minőségű, egyedi helyi termékeket és erre az igényre reagálnunk kell. Úgy döntöttünk, hogy a Heinemann Duty Free-vel közösen a nyári utazási szezonban más magyar termékekkel, pl. tokaji borokkal és más hungaricumok gyártóinak bevonásával folytatjuk ezt a fajta együttműködést."

A négy hétig tartó húsvéti promóció, amit kifejezetten a tavaszi utazási szezonhoz időzítettek, beváltotta a hozzáfűzött reményeket: nem kevesebb, mint 520 %-kal több Vida-bort vásároltak az utasok a Heinemann Duty Free SkyCourtban lévő üzletében, a kedvezményekkel együtt pedig értékben négyszeres forgalmat sikerült lebonyolítani. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a repülőtér és a Heinemann azért választotta a tavaszi promócióhoz partnerét, mert a szekszárdi Vida Péter 2011-ben elnyerte a hazai borász szakma egyik legrangosabb díját, "Az év bortermelője" címet.

A sikeres minőségi magyar borok és hungaricumok reptéri kampánya nem ért véget, hiszen áprilisban a Royal Tokaji Borászat termékeit kóstolhatják és vásárolhatják meg kedvezményesen az utasok. A következő hetekben-hónapokban pedig egyebek mellett a Pick mutatkozik be egy új kereskedelmi akcióval a repülőtér utasai számára és a tervek szerint a Zwack cég is visszatér különleges minőségű termékeivel egy nyári promócióval a terminálra.

Forrás: http://www.marketinginfo.hu/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.