Hirdetés

Hirdetés

Nyemcsok György Őstermelő

Kapcsolattartó neve: 
Nyemcsokné Skorka Márta

 

Bemutatkozás 

Családunk természetgyógyászattal foglalkozik évek óta, hitünk szerint nagyon fontos, hogy olyan táplálékokat vigyünk be a szervezetünkbe, amik valódi értékeket tartalmaznak.

Sajnos ezeket felénk Békés megyében, ahol gyártjuk a termékeinket nagyon nehéz fellelni. Hiába voltak anno házi készítésű ételek italok, ezeket felváltották a multinacionális cégek polcain fellelhető termékek. Ezért döntöttünk úgy, hogy valami újat szeretnénk adni az embereknek, ami garantált minőségű, kézzel készített, hazai gyümölcsökből, gyógynövényekből.

A piacon sokfelé található mindenféle mézes vagy cukros gyümölcsszörp, ezért mi egy új irányvonalat szerettünk volna létrehozni. Azt tudjuk, hogy a gyermekek szívesen fogyasztanak édes szörpöket és üdítőket, de általában nem ismerik a gyógynövényeket és azok gyógyászati hatásait.(sokszor már a szülők sem) Ezért születtek meg a gyógynövényes mézes házi szörpjeink. Folyamatosan fejlesztjük a választékunkat különböző íz világgal.

Őstermelőként már régóta termelünk olajos magvakat és gyógynövényeket és most jutottunk el odáig, hogy a megtermelteket feldolgozott állapotban tudjuk értékesíteni. Ez nagyon fontos számunkra, hiszen a jelenlegi munkanélküliség nagyon súlyt bennünket és családunkat.

Termékeinknél elengedhetetlen számunkra a természetes összetevők, a minőségi alapanyagok, a hagyományőrzés, az egyedülálló választék.

Mivel szerettük volna a méz kiváló erejét beletenni a szörpökbe, így magas, 10%-os méztartalommal adjuk őket. Ez sokkal magasabb a piacon kapható termékeknél. Akácmézet, amit beleteszünk helyi kistermelőtől vesszük. Minden hozzávalót Magyar alapanyagokból használunk

Mivel helyileg az ország Viharsarkába élünk, sajnos nagyon elszigeteltek vagyunk az ország többi részétől. Kistermelőként, sok rendezvényről a díjszabások miatt eleve kizárva vagyunk  pedig minden rendezvényen, ahol kézművesek megtalálhatók bebizonyosodott, hogy igenis igény van a mi termékcsaládunkra is!

Termékeink amelyek jelenleg is kaphatóak :

Szörpjeink:Citromfű szörp, Borsmenta szörp, Levendulavirág szörp, Mojito szörp(savanyú ízű menta szörp), Zsálya szörp, Bodzavirág szörp( Gyógyfüves, négy fajta gyógynövénnyel készítve) , Bodzabogyó szörp, Meggy szörp , Vörös szőlő szörp   ( két  gyümölcs szörp)

Olajak: hagyományos eljárással készített tökmagolaj.

Zselék: Levendulás almazselé, mentás szőlőzselé, rozmaringos vörös szőlő zselé.

Dzsem: Meggy dzsem

Egyéb: Házi ketchup

 

Tisztelettel!.

Nyemcsok György

5551 Csabacsüd, Hunyadi u 6
0670/606-5897

 

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/66/219060
Mobil: 
+36/70/6065897
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Nyemcsok György
Megye: 
Békés megye
Település: 
Csabacsüd
Utca, házszám: 
Hunyadi. u 6
Irányítószám: 
5551
Egyéb információ: 
Házi mézes szörpök és préselt olajak
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (7 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.