Hirdetés

Hirdetés

Miért érdemes hazai termelőktől, állattenyésztőktől vásárolni?

áruházak katalógusaiban - akciós újságok

Az egészséges életmódra való törekvés egyre több elkötelezett hívet számlál soraiban. Manapság már trendinek számít, ha tudatosan figyelünk a táplálkozási szokásainkra, nem hanyagoljuk el a mozgást. Végre, egy egészséges „divatőrület”! Ennek jegyében az áruházak katalógusaiban is megszaporodott azon termékek száma, amelyek hazai termelőktől származnak. Lássuk, miért érdemes közelebbi ismeretséget kötni a hazai őstermelőkkel és az általuk készített finomságokkal!

Legdrágább kincsünk: az egészségünk

Az egészséges életmód jegyében fokozott figyelmet kell szentelnünk arra, hogy a hűtőt kizárólag egészséges ételekkel töltsük meg. E tekintetben a hazai termelők utolérhetetlen előnyre tesznek szert a külföldi produktumokkal szemben. Az exportált gyümölcs és zöldség, azért, hogy épségben eljusson hozzánk, nagyon sok tartósítószerrel van kezelve. Ezzel ellentétben az „szomszédban” termesztett étkek ennél jóval kevesebb, minimális mesterséges anyagot tartalmaznak.

Semmihez sem hasonlító íz-világ

Legyen szó az éghajlatról vagy a talaj gazdag ásványi anyag tartalmáról, Magyarország roppant szerencsés helyzetben van a gazdálkodás vonatkozásában. Ezek a markáns jegyek dússá, finommá teszik a hazai termesztésű gyümölcsöket és zöldségeket. E finomságok sokkal ízletesebbek, mint az országba messziről behozott gyümölcsök és zöldségek.

Célkeresztben a környezetbarát elvek

Napjainkban egyre fokozottabb figyelmet kap a környezet megóvása. Ebben a kétségtelenül fontos feladatban a hazai termelők is kiveszik a részüket – illetve minden olyan vásárló, aki a hazai ételeket preferálja a külföldi import portékával szemben. Gondoljunk csak bele, melyik a környezetszennyezőbb: ha idehaza termesztett és csomagolt ételeket vásárlunk, vagy ha a külföldi országokból importált, sok esetben többezer kilométert is megtévő terméket választjuk. Az utóbbiaknak nemcsak az előállítása drágább és környezetszennyezőbb, de a szállításuk is sok energiát emészt fel.

Támogassuk bátran a hazai termelőket!

Amikor azt mondjuk, hazai termelők, a magyar emberekre gondolunk. Támogassuk őket a vásárlásunkkal, így ők tovább fejleszthetik, gyarapíthatják a vállalkozásukat.

CsatolmányMéret
aruhazak_katalogusaiban_-_akciosujsagok_-_termelotol.hu_.jpg60.46 KB
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.