Hirdetés

Hirdetés

Indul a mozgalom: „a magyar föld magyar kézben maradjon”

Mozgalmat hirdetnek a kisgazdák a magyar föld védelméért - közölte Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt országos elnöke csütörtökön az MTI-vel. Az országgyűlési képviselő elmondta, mozgalmukat március 10-én Budapesten akarják elindítani.

Szerveződésük célja annak elérése, hogy minél előbb szülessenek meg azok a földvédelmi törvények, amelyek a külföldiek földvásárlási moratóriumának lejárta - vagyis 2013 májusa - után is garantálják, hogy a magyar föld magyar kézben maradjon - ismertette Turi-Kovács Béla. Célkitűzésük továbbá az - folyatta -, hogy olyan jogszabályok szülessenek, amelyek hosszabb távon is biztosítják a kis- és középbirtokok megmaradását.

Emellett megoldást kell találni a vidéki, illetve az elszegényedett családok gyermekei továbbtanulásának segítésére is - tette hozzá a politikus. Márciusi budapesti gyűlésüket - mint mondta - felhívásnak szánják, arra kérve mindenkit: saját környezetében is igyekezzen a lehető legtöbbet megtenni a magyar föld védelméért.

Forrás: http://www.veddamagyart.info/szolgalati-koezlemeny/1578-indul-a-mozgalom...

CsatolmányMéret
magyar-fold.jpg106.73 KB
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.