Hirdetés

Hirdetés

Gyümölcsnyárs mézzel csurgatva, csokoládéban mártogatva

Gondolom a csokiszökőkút és a gyümölcsök sokaságát mindenki el tudja képzelni, talán már próbálták is. Ám ez... Ez egy különleges édes öntettel készült gyümölcsnyárs.

A csokoládét, a cukrot, a tejszínt, a vaníliarúd kikapart belsejét és a konyakot, tegyük fel egy edénybe a rács szélére, lassan melegítsük meg, míg minden el nem olvad és sima nem lesz a csokoládémártásunk, gyakran kell keverni.

A gyümölcsöket vágjuk fel három részre, kivéve az epret, Húzzuk bambusznyársra. A nyárs hideg vízben történő áztatásáról ne feledkezzünk meg.

A vajat, a fahéjjal és citrom levével keverjük el és kenjük meg a nyársakat, kb. 2-3 perc alatt süssük meg őket. Egyszer forgassuk meg a nyársakat. A nyársakat a forró csokiba mártogatva igazi csemegét csináltunk a szabadban.

 

Jó étvágyat kívánunk!

forrás: http://www.mitfozzunkma.hu/

 

 

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.