A csokoládét, a cukrot, a tejszínt, a vaníliarúd kikapart belsejét és a konyakot, tegyük fel egy edénybe a rács szélére, lassan melegítsük meg, míg minden el nem olvad és sima nem lesz a csokoládémártásunk, gyakran kell keverni.
A gyümölcsöket vágjuk fel három részre, kivéve az epret, Húzzuk bambusznyársra. A nyárs hideg vízben történő áztatásáról ne feledkezzünk meg.
A vajat, a fahéjjal és citrom levével keverjük el és kenjük meg a nyársakat, kb. 2-3 perc alatt süssük meg őket. Egyszer forgassuk meg a nyársakat. A nyársakat a forró csokiba mártogatva igazi csemegét csináltunk a szabadban.
Jó étvágyat kívánunk!
forrás: http://www.mitfozzunkma.hu/
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
18 hét 1 nap
2 év 11 hét
3 év 20 hét
3 év 22 hét
7 év 33 hét
8 év 14 hét
8 év 23 hét
8 év 23 hét
5 év 30 hét
8 év 27 hét