Knyihár Mihály gyermekkorában sajátította el a kolbászkészítés fortélyait és a családi recept alapjait megőrizve alakította ki a jelenlegi fűszerezést. 2006. óta árusítja a nevével jelzett házikolbászt vásárlói legnagyobb megelégedésére.
Az igazi Csabai kolbász hagyományosan 4 fűszer felhasználásával, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készül sertéshúsból. Igazán finom vastagkolbászt a november és március közötti időszakban lehet készíteni és a füsttel úgy tartósítani, hogy íze és zamata a következő szezon elején is kifogástalan legyen.
A „Csabai” jellegzetessége, a hozzáadott fűszerek harmóniája, amelyből egyértelműen csak a paprika karakteres ízét érezhetjük.. A jó kolbász erős paprika nélkül elképzelhetetlen, így a leggyengébb fűszerezésből sem hiányozhat egy csipetnyi.Mindenféle füstölt áru megtalálható a termékeink közt. Füstölt szalonna, parasztsonka, füstölt csülök, kötözött sonka várja a finomságokat kedvelő vevőket.
2012-ben HÍR védjegyet elnyert termékeink: Knyihár féle vastag kolbász és Knyihár féle vékony kolbász
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
28 hét 1 nap
2 év 21 hét
3 év 31 hét
3 év 32 hét
7 év 43 hét
8 év 24 hét
8 év 33 hét
8 év 33 hét
5 év 40 hét
8 év 37 hét