Hirdetés

Hirdetés

Baka-Méhészet

Kapcsolattartó neve: 
Baka János

A méhészet egy festői kis börzsönyi falucskában van, Perőcsényben.  A méhek mindig is a faluban, a nagyszülők kertjében állomásoztak, egészen 2003-ig. Akkor új telephelyre vittem őket, szintén Perőcsény csak külterület, félhetek a kaptártolvajoktól dehát a szomszéd nagyúr és menni kellett. Jobb ez nekem is, nekik is, végre nyugalom. A közúttól nem messzire, ahol kanyarog az út befelé a faluba, ott van az Én méhészetem , mindenki jól láthatja és méregetheti. Úgy hívják a helyet Malomszőlők.NB fészkes 1/2 NB mézteres rakodó kaptáraim vannak javarészt, de megtalálható méhészetemben az NB 24,18 és 15 fekvőkaptár is.Vándorlással nem foglalkoztam eddig, de más fajtamézek termelése miatt gondolkozom rajta.

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/27/377796
Mobil: 
+36/70/3408173
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Telephely
Megye: 
Pest megye
Település: 
Vámosmikola
Utca, házszám: 
Ipoly u. 6.
Irányítószám: 
2635
GPS koordináták: 
+47.982310, +18.789142
Egyéb információ: 
Személyesen felkereshetsz Engem a lakásomon, telefonon vagy e-mailban egyeztetünk. Hetente többször megfordulok Budapesten ott is találkozhatunk, vagy nagyobb rendelés esetén házhoz is szállítom.
Hirdetés

Hozzászólások

Látogatás

Meg kell látogassam ezt a helyet...

És remélem

majd mesélsz is az élményekről. ;)

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 2.8 (4 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.