Hirdetés

Hirdetés
Bemutatkozik a természetes mézpálcika, amely mézzel töltött azonnali energiát ad. Most elérhető Magyarországon csak nálunk! Könnyedén magadnál tarthatod, bárhova elviheted, egy nagy löketnyi energiát ad. Ajánlott túrázóknak, sportolóknak, gyerekeknek vagy bárkinek, aki azonnali energiát akar vagy csak egy kis édes kényeztetést bámulatos ízzel. Nem utolsósorban mindez természetes! A mézpálcika egy adag tea, kávé, kakaó vagy bármilyen ital édesítésére is használható és elegendő. A mézet kis szálakba töltjük, így egy pillanat alatt hozzájuthatsz az energiához, ásványi anyagokhoz, vitaminokhoz és cukrokhoz. Tartós energiát ad. A gyerekeknek is ezt ajánlanánk, inkább ez legyen a kezükben ,mint a cukrozott nyalóka vagy valamilyen édesség. Használhatod még péktermékekre, müzlire, gabonákhoz, fagyihoz vagy bármire, amire csak akarod! Nem folyik, nem törik, könnyedén magadnál tarthatod.

Gál Róbert

Méz, méhészeti termékek.

Kínálatunk: akác-, ámor-, repce-, napraforgó-, virág-, lépes-, propoliszos-, krémméz. Különleges mézes csemegék, méhviaszból készült gyertyák, propolisz tinktúra.

"A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet."
( Böszörményi Gyula)

Baka-Méhészet

A méhészet egy festői kis börzsönyi falucskában van, Perőcsényben.  A méhek mindig is a faluban, a nagyszülők kertjében állomásoztak, egészen 2003-ig. Akkor új telephelyre vittem őket, szintén Perőcsény csak külterület, félhetek a kaptártolvajoktól dehát a szomszéd nagyúr és menni kellett. Jobb ez nekem is, nekik is, végre nyugalom.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel