Hirdetés

Hirdetés
Különféle sütemények

Sántha Zoltánné

Cégeknek és magánszemélyeknek készítek adalékanyag mentes, házi kelt tésztákat.
Termékeimet kézzel készítem, hagyományos receptek alapján, minőségi alapanyagok felhasznáslásával. 
Kínálatom: 
Különböző ízesítésű és formájú hagyományos és ünnepi kalácsok akár ajándékba is!

Cimkék:

CsÍZédes - CsupaÍZ - CsupaSzív

A csÍZ csupaÍZ természtes alapanyagokat felhasználó kézműves cukrászat. Olyan glutén-, és laktózmentes édességeket IS kínálok, amelyek kristály cukor helyett finomítatlan nád-, vagy barna cukrot tartalmaznak. Finomságok közül több zabliszttel készül, de kívánságra elkészítem bármely édesség gluténmentes változatát is.

Cimkék:

Szilágyi Mária

Szilágyi Máriának hívnak, budapesti lakos vagyok. Cukrász végzettségemet 2013 februárban szereztem meg. Természetes anyagokból készült cukrászkészítmények előállítására törekszem. Édes és sós teasütemények, mézeskalács, torták stb. A teljesség igénye nélkül: zabpelyhes keksz, bejgli, zserbó, hókifli, linzer, isler, pogácsák, mézesklácsok.

Cimkék:

Dinnyés Tibor

Fehér Jánosné

Több, mint negyven éve gyártunk Keszthelyen mézespuszedlit, dióscsókot, mogyoróscsókot cukorperecet, habcsókot, klasszikus tükrös szív, huszár és baba mézeskalácsokat.

Gábriel Cukrászda

Takács István Cukrászmester

Cukrászdánk 1974-ben épült Szigethalmon. Ez volt a település első cukrászdája, melynek hírnevét két kiváló cukrászmester (Sepsei Károly és Korpos Károly) alapozta meg.

Dobosné Fried Ilona

Dobosné Fried Ilona vagyok.
Három éve kezdtem el a vállalkozásomat.
Kézzel húzott házi rétest készítünk. Több mint 100 éves receptmúlttal rendelkezünk. Réteseink nem tartalmaznak adalékot,gyümölcseink is 100%-sak.
Tizenhárom féle réteseket készítünk. A hagyományos ízek és a rétes különlegességeket egyaránt megtalálhatok.

Cimkék:

Pelle-Molnár Kft

Családi vállalkozásunk 2008. október 1. óta készít prémium minőségű, kézműves bonbonokat, táblás csokoládékat. Amikor csak beszerezhető, magyar alapanyagokkal (pl magyar bio mandula) és ízesítőkkel (fűszerek, teák) dolgozunk.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel