Hirdetés

Hirdetés

Vészesen közeleg az induló vállalkozókat támogató pályázat beadásának a határideje!

12 milliós vissza nem térítendő támogatás

Sokan mondják, hogy vidéken nehéz megélni: nincs munkalehetőség, saját vállalkozást indítani pedig szinte előteremthetetlenül nagy tőkét igényel. Nos, ez nincs így!

Augusztus 25-én megnyitották a Mikrovállalkozások indításának támogatása pályázatot. Ezt a pályázatot először írták ki az országban és olyan fantasztikus lehetőséget biztosít a vidékiek számára ami talán még soha nem volt. Viszonylag egyszerűen lehet nyerni 40000 eurót (mintegy 12,5 millió forintot) ami szabadon felhasználható és vissza nem térítendő támogatást jelent.

A térséged jellegétől és a kereslettől függően nagyon sok nem mezőgazdasági ötlettel lehet nyerni támogatást. Ha van egy jó üzleti ötleted például autószerelő műhely, vendégház, bútor asztalos, kisbolt, építkezési vállalkozás vagy akár egy fitnesz terem vagy esetleg abban látod életed célját, hogy másoknak munkát biztosíts akkor mindenképpen érdemes belevágnod a pályázatba.

A pályázatokat november 24-ig lehet beadni és mivel a pályázat megírása komoly szakértelmet igényel főleg az idő szűkössége és a sok pályázó miatt, ezért fontos a pályázatíró helyes kiválasztása.

Az alábbi linken bővebb információkat kaphatsz a pályázatról, illetve megtudhatod, hogy személyesen Te milyen esélyekkel indulhatsz.

A mezőgazdasági pályázat bővebb leírása>

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.