Hirdetés

Hirdetés

MVH: Több mint 600 millió forint agrár szakképzésre!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott képzésekhez igényelhető támogatásra a beérkezett kérelmek alapján több mint 685 millió forint kifizetését hagyta jóvá.

A mezőgazdasági termelők és erdőgazdálkodók szakmai ismereteinek bővítése céljából igényelhették a támogatást. A képzések keretében a kölcsönös megfeleltetés követelményeit, a gazdálkodás környezeti hatásait, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap keretében támogatott műveletek rendeltetésszerű végrehajtását, és a megvalósított beruházás szakszerű üzemeltetését sajátíthatták el.  
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz 5839 egyesített támogatási és kifizetési kérelem érkezett be a 2014. március 1-31. között nyitva álló benyújtási időszakban, melyből május végéig 4827 kérelemre 685 747 616 forint kifizetését hagyta jóvá a Hivatal.

MVH

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.