A Debreceni Egyetem kutatói saját csomagolásban, saját nemesítésből származó élelmiszereket készülnek értékesíteni, az egyetem innovációs boltjában...
A betegségek harmadát a helytelen táplálkozás és a tápanyag hiányos ételek okozzák. Ezt felismerve a Debreceni Egyetem kutatói saját csomagolásban, saját nemesítésből származó élelmiszereket készülnek értékesíteni, az egyetem innovációs boltjában. Céljuk az volt, hogy a vásárlók lépjenek ki a burgonya - tészta - rizs világából. Tavasszal megjelenik a polcokon a spárga, őszre pedig a köles, a csicseriborsó és a hajdina is. Vajon segítenek-e a gyógyításban és az egészség megőrzésében ezek az ismeretlen növények?
forrás: http://www.mr1-kossuth.hu/
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
18 hét 1 nap
2 év 11 hét
3 év 20 hét
3 év 22 hét
7 év 33 hét
8 év 14 hét
8 év 23 hét
8 év 23 hét
5 év 30 hét
8 év 27 hét