Hirdetés

Hirdetés

Zombori Katalin

Luffatök rostos része természetes növényi fürdőszivacs. Ez a környezetbarát natur termék jól helyettesíti a műanyag szivacsot! Biológiailag lebomló, komposztálható! Ajánlom kozmetikusoknak, hiszen a luffa szivacs a legjobb bőrradír az elhalt hámsejtek eltávolítására, miközben fokozódik a bőr vérkeringése és anyagcseréje.
Luffa szivacs mosogatószivacsnak is kiváló! Több darabra felvágható, így hoszabb ideig használható.
Szép, tiszta és igényes állapotban, higiénikus celofán csomagolásban.Méret: 10 cm  x 5  cm.Termelői ár: 1200 Ft/db Aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeimen.Igény esetén díjmentesen személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség.Szállítás: Utánvétel nem küldök! Postával lakcímre, postán maradó ajánlott küldeményként. Foxpost automatába aktuális díj ellenében.Nagyobb mennyiségre előjegyzést veszek fel.
 

Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/5487980
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Luffa szivacs, Luffaszivacs
Megye: 
Bács-Kiskun megye
Település: 
Kiskunfélegyháza
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.