Hirdetés

Hirdetés

Ez a föld eladó! A győztes licit után hogyan tovább? Konferencia a földárverésekről

A Magyar Mezőgazdaság Lapcsoport és a Piac & Profit 2016-ban AGRÁR-AKADÉMIA rendezvénysorozatot indít az agráriumban tevékenykedő vállalkozók, vállalkozások (kis-, közepes és nagyvállalatok) vezetőinek. A konferencia előadói a résztvevők üzletvitelének sikere érdekében azonnal használható új információkat, tudásokat, tapasztalatokat osztanak meg. 

Ez a föld eladó!
A győztes licit után hogyan tovább?

 

Időpont: 2016. február 11. 10.00−16.00
Helyszín: Budapest, Lurdy Rendezvényközpont

A kormány révén több mint 350 ezer hektár állami tulajdonú szántó, rét és legelő került kalapács alá országszerte. A komoly kérdések azonban még csak a földárverések után jönnek. Hogyan szerződjünk a Nemzeti Földalappal? Milyen jogosultságai lesznek a bérlőnek és a tulajdonosnak? Hogyan fog működni az automatikus tulajdonlást megakadályozni képes elővásárlási jog?  Mit jelent majd a gyakorlatban a haszonbérletbe adott földek bérleti díjának és a földhaszonbérleti szerződéseknek a felülvizsgálhatósága? Kik kaphatnak és milyen feltételekkel az MFB által meghirdetett 150 milliárd forintos keretösszegű kedvezményes földvásárlási hitelből?

A konferencia előadói a résztvevők üzletvitelének sikere érdekében azonnal használható új információkat, tudásokat, tapasztalatokat osztanak meg. Személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

További részletek és regisztráció >

Az AGRÁR-AKADÉMIA 2016. I. félévi programja:

2016. február 11.csütörtök: Ez a föld eladó! A földárverések aktuális jogi, szabályozási környezete, finanszírozási segítségek
Helyszín: Budapest, Lurdy Rendezvényközpont

2016. március 3.csütörtök: Vidékfejlesztés. EU-pályázati, agrártámogatási források, programok, fejlesztési irányok országos és régiós szinten
Helyszín: Debrecen, Debreceni Egyetem

2016. március 10.csütörtök: Vidékfejlesztés. EU-pályázati, agrártámogatási források, programok, fejlesztési irányok országos és régiós szinten.
Helyszín: Kaposvár, Kaposvári Egyetem

 

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.