Hirdetés

Hirdetés

Zeke Tamás

Kapcsolattartó neve: 
Zeke Tamás

Gazdaságom fő profilja a húsmarha-tartás, emellett vannak még anyabirkák és disznók is.
Ez utóbbiak húsából házi finomságokat állítok elő: hurka, kolbász, szalonna, füstölt sonka mindig sikert aratnak, legyen szó bugylibicskás falatozásról, baráti mulatozásról vagy családi vacsoráról. Mintegy 30 hektárnyi saját és bérelt földön termelem meg a takarmányt, amivel a jószágokat etetem. Nem szó szerint véve, de bizonyos értelemben biogazdaságot tartok fenn, bár nem célom a bio minősítés megszerzése. Törekszem a hagyományos állattartás és a természetes földművelés szerinti munkára. Az állatok egyébként semmilyen tápot nem kapnak, csupán természetes takarmányt, mint réti széna, lucerna és dara. Jobbára a növénytermesztésben kényszerülök permet használatára bogár vagy gomba okozta betegségek ellen.
Házi készítésű finomságaim jó minőségűek, szeretik a háziasszonyok, mert friss és igazi.
Célom, hogy gazdaságomat egy egészséges méretű középbirtokká fejlesszem, ami biztos megélhetést nyújt majd a benne dolgozóknak. Nem célom a nagyüzemi szint elérése, sokkal inkább az Ausztriában és más országokban is bevált, erős családi gazdaság kialakítása, ahol a kívánt mennyiség megtermelése mellett soha nem kérdés a jó minőségű húsáru.

Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/3276753
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Képgaléria: 
fő profil a húsmarha-tartás
Cimkék:
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.4 (7 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.