Hirdetés

Hirdetés

TEMARU FÜRJTENYÉSZET

Kapcsolattartó neve: 
Ruszó Ilona

TEMARU Fürjtenyészet!
Családi tenyészetünkben fürjtojás és különböző korú és ivarú fürj egész évben folyamatosan kapható. Fürjtojást étkezési és kozmetikai célra ajánlunk, illetve keltetésre tenyésztojást. Konyhakész, pucolt fürj rendelhető. Előjegyzésre keltetünk,  naposfürj rendelhető. 
Feldolgozott fürjtojás termékek rendelhetők: főtt, füstölt fürjtojás, ecetes pácban eltett fürjtojás, különböző füszerezésű fürjtojáskrém, fürjtojás saláta, főtt, pucolt fürjtojás és aprósütemény, fürjtojáslikőr
Érdemes kipróbálni a fürjtojást, nagyon finom, nagyon mutatós és beltartalmi értéke magasan lekörözi tyúktojást. Különböző betegségekre kúraszerű fogyasztása ajánlott. kérésre tájékoztatót küldünk. 
A fürjpecsenye igazi unikum a pecsenyék között, sokféle elkészítési módja van, ínyenceknek, ünnepi asztalra emeli az alkalom hangulatát. A fürjből készített leves nagyon ízletes, és betegek is bátran fogyaszthatják.
A fürjtojás kozmetikai felhasználása sokrétű. Arc és testpakolás mellett kiváló a hajra is. Lehet keverni más anyaggal (pl.oliva, élesztő stb.)

Bio termelő: 
Nem
Elérhetőség
Mobil: 
+36/70/9383067
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
TEMARU Fürjtenyészet
Megye: 
Pest megye
Település: 
Táborfalva
Utca, házszám: 
Szilvás dűlő 1.sz.
Irányítószám: 
2381
Egyéb információ: 
A megadott elérhetőségeken előzetes bejelentkezést kérünk.
További elérhetőség
Megye: 
Pest megye
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Cimkék:
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.