Hirdetés

Hirdetés

Kőteleki Kaptár Kézműves Méhészet

Kapcsolattartó neve: 
Vajjon Csilla

Magyar családi vállalkozás, magyar méhek, magyar virágok, magyar méz
Nagyságrendileg száz méhcsaláddal termelünk, ami családonként kb. 50.000 dolgozó méhet jelent. Telephelyünk a Szolnoktól 30 km-re található, gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező, Tisza-parti településen, Kőteleken van. A terület a Közép-tiszai Tájvédelmi Körzet része. Az ide látogatókat hamisitatlan falusias hangulat fogadja, melyet a Tisza és Holt-Tisza panorámája tesz teljessé. Érdekesség, hogy a szomszéd Csatlói-holtágnál található Közép-Európa legnagyobb egybefüggő tavirózsa populációja. Innen indulnak a vándorlásaink, a szezon után itt telelnek át méheink. A palackozás házon belül történik, így a teljes munkafolyamatot kézben tarthatjuk, állandó, kiváló minőséget garantálunk.
Külön szeretnénk felhívni a figyelmét a jelenlegi portfóliónk évjáratos akácmézére. A magyar akácméz a helyi adottságokból kifolyólag amúgy is hungarikumnak számít, de jelenlegi mézünk teljes egészében a szinte egyedülálló 2009-es szezonból származik.Eben az évben óriási szárazság volt, csak néhány napig, de nagyon intenzíven mézelt az akác. Az akkor pergetett méz különlegesen sűrű és aromás.Csak a legöregebb méhészek emlékeztek hasonlóra, utoljára az ötvenes években.
A Kőteleki Kaptár kézműves mézeivel a Costes étterem mellett néhány különleges delikátüzletben (Baldaszti's market, Deli (Hajós utca)), a Pataki cukrászdában Érden, a Hybridart Design Shopban és rendezvényeken (Kézműves Magyar Ízek Vására, WAMP, Budai Gourmet) lehet találkozni, de akár emailben vagy telefonon is megrendelhetők, budapesti átvétellel is.
 

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/30/8160010
Mobil: 
+36/30/8160010
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Képgaléria: 
Kőteleki Kaptár szortiment
Kőteleki Kaptár
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.9 (8 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.