Hirdetés

Hirdetés

Szepesi Méhészet

Kapcsolattartó neve: 
Szepesi Ferenc

Körülbelül 40 féle különböző mézet árulunk, melyek többsége szezonális jellege miatt nem található meg a boltok polcain. Ilyen például a Majális méz, Szauna méz, de különlegesség képpen megemlíthető akár a Gesztenye, Fenyő, Édes harmat méz is az áfonyás, fahéjas, kakaós, másos, diós, stb. méz mellett. A Klapka téren minden hétköznap 7 és 17óra között vagyunk nyitva, de az érdeklődők szombatonként is jöhetnek, amikor Szepesi Ferenc méhész tanácsadással egybekötött mézkostolókat tart.

Méz és méhészeti különlegességek: akácméz, bió akác méz, Hárs méz, Selyemfű méz, Bió selyemfű méz, Krém méz, Vegyes virágméz, repce méz, napraforgó méz, Bió vegyes virágméz, Gesztenye méz, Édesharmat méz, Fenyő méz, Krémes napraforgó méz, Lépes méz, Pempős méz, Propoliszos méz, Propoliszos-virágporos méz, Pempős- propoliszos-virágporos méz, Diós méz, Diós-mazsolás méz, Tökmagos méz, Mogyorós méz, Mandulás méz, Mogyorós-mandulás méz

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/62/468016
Mobil: 
+36/30/9837856
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Csongrád megye
Település: 
Szeged
Utca, házszám: 
Klapka tér 9.
Irányítószám: 
6724
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 3.7 (7 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.