Hirdetés

Hirdetés

Legyen egy boltod Budapest belvárosában

Legyen egy boltod Budapest belvárosábanAkik ismernek tudják, hogy régi vágyam, hogy ne csak az interneten érjünk el százezreket, és segítsük eladni a gazdák termékeit, hanem legyen egy bolt is, ahová betérhet a vásárló, kézbe foghatja a termékeket, kóstolhat, vásárolhat. Sőt, ez a bolt akár raktára is lehet egy később elinduló webáruháznak.

A bolt nyitást mindig is Veled, termelővel közösen gondoltam.

Hogy miért?

  • Mert nem vagyok kereskedő. Marketinges vagyok.
  • Mert abban hiszek, hogy ha valamit együtt csinálunk, egy közös cél érdekében, akkor sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk.
  • Mert az, hogy eladjuk a termékeidet, az a Te érdeked, nem az enyém.
  • Mert ha érdekelt vagy benne, foglalkozni is fogsz vele, nem veszed félvállról.

Hozzuk létre Budapest első „termelőtől” boltját! Nem kell hozzá más csak maximum 50 elszánt gazdaember, olyan mint Te, és jól meg kell csinálni.

 

Mert mi kell egy jó bolthoz?

  • Kellenek jó termékek. Remélem a Te terméked elég jó.
  • Kellenek vevők: a termelőtől.hu portálom, a termelőtől.hu név, amit fel tudok ajánlani a vevőszerzéshez, a bizalom elnyeréséhez. A további marketingről pedig közösen döntünk.
  • Kell egy jó hely, ahová szívesen betérnek a vevők.

Hogy hol legyen a bolt?

Azt mindenki tudja, hogy nagyon nem mindegy, merre található a bolt. A külvárosban egy eldugott utcában, vagy a belvárosban, központi helyen.

Az V. kerületi Önkormányzat nagy reklámmal (plakátok, szórólapok, helyi újság, TV stb.) beindítatja újból a felújított Hold utcai Belvárosi Piacot.
A közeli bankok, hotelek miatt Budapest legjobb éttermei nyitották meg itt az első emeleten a „Séf utcája”-t, ahol egy minőségi gasztropiac van kialakulóban olyan nevekkel mint: a Gianni, Vörös Homár, Biró és Társa, Panificio il Basilico.

Ilyen helyen kell az első „termelőtől” boltot megnyitni, nem?

Mi a következő lépés?

  • Gondold végig, hogy elég jó-e a terméked, egy ilyen helyen lévő prémium termelői termékeket bemutató boltban ott van-e a helye.
  • Gondold végig, hogy rendszeresen tudsz-e Budapestre árut szállítani, vagy postázni vagy más termelővel összefogva felküldeni.
  • Gondold végig, hogy van-e tőkéd ahhoz, hogy a bolt elindulását részben Te is finanszírozd (a költségek a berendezésen és csatlakozó termelőkön múlnak).

 

Minden termékkategóriából szeretnék 2-3 minőségi termelőt, hogy legyen választék, de túl sok termelőt sem szeretnék, mert akkor kezelhetetlenné válik a működés, ezért ha egy kategória betelik, akkor ott csak várólistára tudom tenni a jelentkezőket.

Ha ezek után érdekel a közös bolt létrehozása, várom jelentkezésedet a ronky.balazs@termelotol.hu e-mail címre.

Tudom, hogy még rengeteg részlet nyitott, de azt már a jelentkezőkkel közösen alakítjuk ki, beszéljük meg.

Jelentkezz és legyél közöttük Te is!

Baráti üdvözlettel,

Rönky Balázs
termelőtől.hu alapító
ronky.balazs@termelotol.hu
06 30 6803903

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.