Elkészítési idő: 100 perc
Nehézség: Könnyű
Hozzávalók
Elkészítés
A lisztet, a sót, 1 cs. vaníliás cukrot, 7 e.k. kristálycukrot a sütőport összekeverem. A puha margarint elmorzsázom a lisztben. Hozzáadom a tejfölt. A tojás fehérjét habbá verem, hozzákeverem a sárgáját és ezt is hozzáadom a tésztához és jól eldolgozom. Közepes keménységű tésztát kell kapnom. Kb. fél órát pihentetjük letakarva. Ezalatt a túrót a 10 e.k. cukorral, a vaníliás cukorral a reszelt citrom héjával és 2 tojás sárgájával elkeverem.
A tésztát 2 részre osztom elnyújtom és margarinozott lisztezett tepsibe rakom. Ráhalmozom a túrót majd a tészta másik részével befedem. Megszurkálom villával és előmelegített sütőben kb. 180 C-on 35-40 perc alatt készre sütöm.
Felszolgálás
Amikor kicsit kihűlt, megszórom porcukorral és rombusz alakúra vágom.
forrás: http://www.otletkonyha.hu
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
43 hét 1 óra
2 év 36 hét
3 év 45 hét
3 év 47 hét
8 év 6 hét
8 év 39 hét
8 év 48 hét
8 év 48 hét
6 év 2 hét
8 év 51 hét