Forrás: http://kisleptek.hu
Az alapítók szándéka szerint az Egyesület a magyar népi gasztronómia különböző szakterületein tevékenykedő tagokat koordinálja, és szakmai érdekképviseletüket ellátja. Az Egyesület óvja az egyetemes és a népi magyar vendéglátás értékeit, nemes hagyományait, a vendéglátás és a gasztronómia alkalmazott, tudományos, technikai és technológiai módszereinek továbbfejlesztését támogatja és elősegíti azok alkalmazását a mindennapok gyakorlatában.
Az Egyesület részt vesz a vendéglátást és a gasztronómiát érintő hazai és nemzetközi rendezvényeken szakmai és tudományos összejöveteleken, A Nagytanács felhatalmazása alapján a Nagymester az Alapszabállyal és az Egyesület célkitűzéseivel nem ellentétes, a vendéglátás és a gasztronómia területén tevékenykedő hazai és nemzetközi szervezetbe az Egyesület képviseletében beléphet. A közös gasztronómiai örökség és a belőle származó szakmai közös kötelessége ajánlja, gyakran megköveteli a gasztronómiai együttműködést a többi szakmai szervezettel; egyenként és közösség tagjaként; nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. Az Egyesület Alapító tagjai között vannak többek között: Dr. Hanusz Árpád, Sarkady Pál, Kőrösi Miklósné.
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
20 hét 4 nap
2 év 13 hét
3 év 23 hét
3 év 24 hét
7 év 35 hét
8 év 17 hét
8 év 26 hét
8 év 26 hét
5 év 32 hét
8 év 29 hét