Hirdetés

Hirdetés

Medvehagymás rántotta recept

Medvehagymás rántotta
  • előkészület: 10 perc
  • sütés: 10 perc
hozzávalók 2 főre
  • 6 tojás
  • 1 dl tej
  • 5 dkg vaj
  • 8 dkg feta sajt
  • 1 kisebb kaliforniai paprika
  • kisebb csokor medvehagyma
story

A medvehagyma szezonban én "a hagymát is hagymával" eszem! Mégpedig medvehagymával! Ez vonatkozik a reggelikre is, jelen esetben a rántottába került a kedvencemből, kicsit megbolondítva még feta sajttal és paprikával. Fenséges napindító étel.

hirdetés
ajánlat

Lehet omlettként sütni, akkor lassú tűzön sütjük és óvatosan lapáttal megfordítjuk (Horváth Ilonánál olvastam ezt a variációt.)

elkészítés
  1. A tojásokat felverjük a tejjel, majd beleszórjuk a felaprított medvehagymát.
  2. Sózzuk és belemorzsoljuk a feta sajtot.
  3. A kaliforniai paprikát apró kockákra vágjuk.
  4. Egy serpenyőben felmelegítjük a vajat és hozzáadjuk a paprikakockákat, pár percig sütjük.
  5. A megsült paprikára ráöntjük a tojásos keveréket és megsütjük.

forrás: nosalty.hu

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.