Hirdetés

Hirdetés

A legtökéletesebb immunerősítő házilag – Ettől tutti talpra áll az immunrendszered!

Egyetlen adag elegendő belőle ahhoz, hogy az immunrendszered talpra álljon, és szerencsésen átvészeld ezt a meghűlős, náthától való kerülgetős, tavaszi kimerültségtől sújtott időszakot! Van benne fokhagyma, bors, citrom és méz. Vagyis minden, ami szükséges a vírusok elleni mérkőzéshez.

Forrás: http://superiorhirek.hu/

A fokhagymáról már mindenki tudja, hogy százszor erősebb, mint az antibiotikumos kezelés a vírusos betegségek leküzdésében. A méznek, vörös borsnak és a citromnak úgyszintén megvan a hírneve, ami a gyógyítást illeti. Mind az egyben valóságos elixírt alkotnak, amely több nyavalyától, közöttük a banális náthától is megszabadít.

immunrendszer-felturbozas

A recept elkészítési ideje minimális – alig 5 perc. A hatása viszont maximális a szervezeted egészségére nézve, írja a Twice.hu. Próbáld ki hát te is a csodakészítményt, Natasha Longo, táplálkozási szakértő ajánlásával!

Mi kell hozzá?
1 citrom, 1–2 cikk fokhagyma, 1/8 teáskanálnyi vörös bors, 1 evőkanál méz.

Hogyan készítsd el?
- Vágd ketté a citromot.
- Csavard ki a citrom egyik feléből a levét. A megmaradt héjat tartsd meg.
- Aprítsd fel a fokhagymát, és hagyd így állni 10 percet. Aztán tedd bele a citromlébe, a vörös borssal együtt.
- Add hozzá a mézet is, és keverd őket alaposan össze.
- Öntsd vissza a kapott „masszát” a citrom héjába, és idd meg, rostostól, mindenestől.

Forrás: http://superiorhirek.hu/

Hirdetés

Hozzászólások

"A fokhagymáról már mindenki

"A fokhagymáról már mindenki tudja, hogy százszor erősebb, mint az antibiotikumos kezelés a vírusos betegségek leküzdésében." Az antibiotikumos kezelés hatástalan a vírusos betegségekre, mivel az a bakteriális fertőzések és betegségek legyőzésére irányul. 

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.