Hirdetés

Hirdetés

Kerti trendek 2013-ban (2.rész)

 

4. Vegyes csokrok

Mixed Bouquets

Régebben az volt divatban, hogy színes virágokat kötöttünk csokorba. Idén adjunk hozzá frissen vágott zöldségeket! Ne féljünk kreatívnak lenni- próbálkozhatunk retekkel, répával, kelvirággal, cukkinivel, fehérrépával, padlizsánnal, vagy vajbabbal- mindez csak attól függ, hogy mit választunk, illetve hogy mit találunk a kertünkben.

5. Mini tanyák

Mini Homesteads

A "tanyásítás" mindenkinek valami más dolgot jelent, de egy valami egyezik: az emberek szeretnének egyre önellátóbbak lenni, sokmindent megtermelni kisebb helyen, miközben kevesebb vizet használnak.

6. Közösségi kertek

Community Gardens

Sokan vágynak arra, hogy megtermeljék saját élelmiszerüket, azonban nem mindenkinek van erre helye, lehetősége. Ez az oka annak, hogy a közösségi kertek fejlesztésére nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Ezek azok a terek, ahol az emberek kortól függetlenül tanulhatnak egymástól, kapcsolatokat építhetnek és a közösségek is megerősödhetnek.

forrás: http://www.bhg.com/gardening/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.