Hirdetés

Hirdetés

Kérelembenyújtási időszak indult június 1-től!

2014. június 1-től július 31-ig lehet anyatehéntartás támogatási kérelmet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH).

A támogatható minimális állatszám három egyed, a kérelmezőnek az állatokat legalább hat hónapig folyamatosan a birtokán kell tartania. A támogatás további részletes feltételeit az MVH honlapján közzétett Gazdatájékoztató tartalmazza. A kérelmeket postai úton, a területileg illetékes MVH megyei kirendeltségéhez kell benyújtani.  

Szintén ebben az időszakban, 2014. június 1-től július 31-ig várja az MVH a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták megőrzéséhez nyújtandó támogatás második éves kifizetési kérelmeit. A kérelmeket kizárólag elektronikus úton lehet beadni, a 2013. május 1.- 2014. április 30. közötti időszakban elvégzett tevékenységekre vonatkozóan. Minden érintett gazdálkodó a támogatási határozatban megállapított, lekötött összegét igényelheti.

A kérelmekkel kapcsolatos további tudnivalókról a Hivatal honlapján megjelent közlemények adnak bővebb tájékoztatást.

MVH

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.