Hirdetés

Hirdetés

Holnap indul Budapest Első Esti Piaca

Budapest Első Esti Piaca2014. október 30-án indul el a belváros új attrakciójaként, a Deák térrel szemben  „Budapest Első Esti Piaca”.

A fedett helyszín a VI. kerület Király utca 8-10 szám alatt, a Centrál Passage-ban. Tudni kell, hogy most a Király utca és a KultUnio - Budapest Multikulturális Negyede - a legnagyobb forgalmú környék a Zeneakadémia, Opera, Bazilika, Deák tér, Zsinagóga és 43 romkocsma által határolva (lásd: www.kiralyutcadesignutca.hu és www.kultunio.hu ).  

A piacon lesz a termelői,- és biopiac, a Hagyományok Háza által zsűrizett kézműves, vendéglátást is szeretnénk odavinni (a főzés ott nem megengedett), hogy az emberek élő zene mellett élvezhessék a hangulatot és sokáig maradjanak. MINDEN csütörtökön ugyanebben az időben, 13 és 21 óra között lesz a piac megtartva.

További információ a piac Facebook oldalán

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.