Hirdetés

Hirdetés

Ház, 53 ezerért (angol bulvár hír)

Nagy Britanniában 150 fontból, vagyis alig több, mint 50 ezer forintból épített házat egy férfi. Mégpedig nagyon csinosat. Csak a természetben talált anyagot vagy hulladékokat használt, és az épületet most bérbe adja: a bérleti díjat tejben kapja. 

Forrás: http://kurir.hu/

Michael Buck farmer azt mondja: meg akarta cáfolni, hogy egy ház megépítése egy élet munkája. Az 59 éves egykori művészet tanár 150 angol fontot költött a projektre. Csak azt vette meg, amit nem talált a mások által kidobott holmik között, vagy szabadon hozzáférhetően a természetben. Ősi módszereket is használt az építkezésnél, a kertje végében - írja a Daily Mail.

A padlót például egy szomszéd akarta kidobni: ő már a billentős teherautóról mentette meg. Az ablaküvegek egy része egy öreg teherautó szélvédőjéből készült, a falakat kréta és növények vegyületével festette le, a folyóvizet a közeli forrásból vezette be. 

A házat most kiadja. A bérlője egy szomszédos tejfarmon dolgozik, és tejben rója le a lakbért.  

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.