Hirdetés

Hirdetés

Érdemes-e belépni a kaszinó bizniszbe?

Az online szerencsejáték egy iparág, ahol milliárdokat keresnek, és milliárdok kúsznak felfelé. Az online játékpiac végtelen növekedési lehetőséget kínál, és ennek a növekedésnek a részese lenni egyformán izgalmas és kifizetődő. Maga a növekedés azonban korántsem egyszerű és egységes folyamat. Az életben minden út egy kis lépéssel kezdődik, amit egy másik követ, hasonlóan a játékiparban. A megközelítések nem sokban különböznek egymástól, de hogyan léphet be az ember kevés vagy tudás nélkül, hogyan és hol kezdje el a lépéseket megtenni egymás után.

Szerencsejáték tartalom kiválasztása online kaszinó webhelyéhez

A játékosok általában az elérhető játékok alapján ítélik meg vállalkozást. Ahhoz, hogy minél többen vonzódjanak a felülethez, fontos a hangsúlyt a játéktartalom sokszínűségére fektetni. A weboldalnak támogatnia kell a könnyű integrációt, és tartalmaznia kell a legizgalmasabb és legnépszerűbb nyerőgépeket, pókert, rulettet, blackjacket, bingót, baccarat-ot. Egy kis ízelítőt lehet szerezni a legjobbmagyarkaszinok.com oldalon, ahol már profi online kaszinók felsorolását és bemutatását lehet megtalálni. A piac felmérése elengedhetetlen, hogy tudja az ember mire vállalkozik. Ehhez még hozzájön, hogy a vállalkozása számára alapvető fontosságú, hogy élő kaszinóval rendelkezzen, ami valódi osztókat és élő videó streaming funkciókat jelent. Ily módon valódi kaszinói jelenlétet teremthet az online szerencsejátékosok számára. Tegyen egy próbát, adjon hozzá virtuális sportot és az egyre népszerűbb sportfogadást, hogy kihasználja a sport népszerűségét a lelkes játékosok körében.

 

A befektetés szintje

Sok-sok millió forintba is kerülhet egy online kaszinó megnyitása, bár a költségek eltérőek lehetnek. Az új kaszinó oldalak elindításának legköltséghatékonyabb módja az online kaszinó leányvállalata, ha rendelkezik készségekkel és tapasztalattal az internetes marketing terén. A befektetések magas megtérülésének biztosítása érdekében izgalmas és lebilincselő játék tartalomba kell fektetnie egy vonzó promóciós és bónusz rendszerrel, amely minden platformon kompatibilis. Míg a társult kaszinók gyakran két-három hónapon belül indulnak el, és kevesebbe kerülnek, mint a saját online kaszinó platform fejlesztése, a beszállító irányítja az elérhető játékokat. Pozitívum, hogy a fizetési szolgáltatások, az ügyfélszolgálat és egyebek mellett licencet is biztosítanak. Egy nem társult online kaszinó elindítása három hónaptól egy évig tarthat, mivel ezek az ügyfél igényeihez vannak szabva.

 

Engedélyezés

Az online kaszinóknak engedéllyel kell rendelkezniük. Az engedély azt jelenti, hogy a vállalkozásnak meg kell felelnie az azt kiadó hatóság törvényeinek és előírásainak, beleértve a biztonságot, a tisztességességet és a felelősségteljes játékot. Ez azt mutatja, hogy Ön törvénytisztelő üzemeltető. Világszerte számos hatóság ad ki szerencsejáték-engedélyt, köztük a Curacao eGaming, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság, amelyek mindegyike megvan a maga költségeivel és hírnevével.

 

Játéktartalom

Éles verseny folyik az online kaszinók üzemeltetői között, ezért fontos, hogy változatos játéktartalmakat kínáljunk, hogy kitűnjünk a zsúfolt piacon. A különféle játékfajtákból álló portfólió a játékosok szélesebb körét vonzza majd, és gondoskodik arról, hogy a játékok elérhetőek legyenek mobileszközökön is, mivel ez az üzletág leggyorsabban növekvő ágazata. Fontolja meg az élő videó streaming funkciók beépítését az élő kereskedőkhöz, vagy adjon hozzá sportfogadási felületet is. A legtöbb operátor ezt a kettőt egyszerre szolgáltatja és úgy tud leginkább felhasználókat toborozni az oldalára. Ha teljes a szerencsejáték paletta, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy mindenféle játékost ki lehet szolgálni. Ezen belül pedig, már, hogy milyen bónuszok, versenyek, promóciók, vagy hűségprogramok érhetők el a felületen, az ötlegazdára van bízva. Persze úgy érdemes a szolgáltatási palettát kialakítani, hogy az a lehető legtöbb potenciális játékos kedvére legyen. 

A legtöbb felületen nagy hangsúlyt fektetnek például a nyerőgépek széles kínálatára, valamint az élő kaszinó szolgáltatására. A nyerőgépek játék kategóriákra vannak osztva, így nagyon gyorsan lehet tájékozódni és megtalálni azt a fajta szoftvert, az adott játékosnak, amire pontosan vágyik. Az élő kaszinók szoftverszolgáltatói a legnagyobb nevek a szerencsejáték iparban, így érdemes outsourcingolni ezt a játék típust, és a komoly és megbízható vállalatok révén elérhetővé tenni ezt a fajta játék típust. A professzionális online krupiék nagy magabiztossággal és remek érzékkel irányítják a játékokat, mintha valóban egy igazi kaszinóban ülne. Az élő videós közvetítésnek köszönhetően egy valóságos kaszinó világ tárul a játékosok elé, amely igazán vonzó tényezője az online operátoroknak.

 

Marketing és promóciók

A promóciók és a marketing ösztönzi a játékosokat az Ön webhelyére, a rendszeres játékosok jutalmazására kialakított hűségprogramokkal. A biztonságos, ellenőrzött fizetési módok fontos részét képezik majd marketing kampányának, a hagyományos fizetési módokhoz és a főbb e-fizetési rendszerekhez, beleértve a csalásellenes és fejlett kockázatkezeléssel támogatott kriptovalutákat is.

 

Biztonságos ellenőrzött fizetési módok

Az online kaszinó mindenképpen nemzetközi tevékenység, nem csoda, ha nemzetközi kereskedelmi tranzakciókat kell magában foglalnia. Ez a nemzetközi fizetések küldését és fogadását egyaránt jelenti. Egyértelmű, hogy kétszer is ellenőriznie kell, hogy kaszinója támogatja-e a főbb e-fizetési rendszerekkel való integrációt, különben a játékosok nem fognak befizetni pénzeszközöket vagy kivehetik nyereményüket. A hagyományos, hitelkártyákat és utalványokat alkalmazó fizetési módok figyelmen kívül hagyása katasztrofális üzleti gyakorlat, amely kockára teheti hírnevét. Az online kaszinó ellenőrzött fizetési módjainak biztosítása érdekében több megállapodást kell aláírnia a tranzakció biztonsága iránt elkötelezett fizetési rendszer-szolgáltatókkal. Rugalmas maradhat olyan fizetésfeldolgozó platformokkal, melyek az online kaszinója számára magas színvonalú szolgáltatások teljes skáláját tartalmazzák, beleértve a többpénzes támogatást, a csalás elleni küzdelmet, a fejlett kockázatkezelést és az 50+ legnépszerűbb fizetési rendszerrel való integrációt.

 

Weboldal készítés

A kinézet bizony nagyon is számít. A jól megtervezett webhely számít a leginkább az ügyfelek vonzásának és megtartásának, mivel jobb vizuális információkat jelez a céloldalakról, és jelentősen növeli a márka értékét. A dizájnnak kiváló minőségűnek, tetszetősnek és más hasonló platformok között megkülönböztethetőnek kell lennie. Ne használjon túl sok grafikai elemet, amely nemcsak a látogatót taszítja el, hanem a rendszer munkáját is túlterheli. Fontos az is, hogy gondoskodjon az adatbázissal való front-end integrációról, a meglévő navigációs használhatóságot bővítse vagy javítsa, mivel az elrendezése kritikus fontosságú a webhely teljesítménye szempontjából. Győződjön meg arról, hogy a webhelyről a platformra és a szolgáltató játékoldalára történő átvitel láthatatlan marad a felhasználók számára. Ha egyedi webhelyet szeretne létrehozni kaszinója számára, de még mindig nem biztos abban, hogy egyedül is meg tudja-e oldani, akkor kereshet olyan szolgáltatókat, amik kimondottan ezen a területen nyújtanak tanácsadási szolgáltatást.

 

Mennyibe kerül pontosan egy kaszinó megnyitása

Hogy mennyit fog fizetni az online kaszinó fejlesztéséért, az olyan kérdés, amelyre nincs egyértelmű és egyszerű válasz, mert itt minden apró részlet számít. Ha szeretne egy kaszinót az alapoktól kezdve megtervezni, akkor a végleges becslése magasabb lesz, mint ha egy sablonos tervezési megoldással jó. Egy öt szolgáltatóból álló játékcsomag többe kerül, mint egy szolgáltatóé. Mindenesetre vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégákkal, hogy árajánlatot kapjon a projekt költségeire, és ők pontos becslést adnak Önnek az online kaszinó projekt preferenciái alapján. Általánosságban elmondható, hogy költségei lesznek az indulás előtti és a kaszinó fejlesztésének indulás utáni szakaszaiban egyaránt.

Az előbbi magában foglalja a szoftvertelepítési költségeket (az összköltség körülbelül 30-40%-a), a marketing tevékenységeket (30-40%), az engedélyezési eljárásokat (10-20%) és néhány egyéb kiadási területet, beleértve a díjazást is. A fejlesztési erőfeszítések első szakasza általában több pénzt emészt fel, mint a projekt második, karbantartási része. Amint az online kaszinója elkészült és sikeresen működik, továbbra is vannak kiadásai, de valószínűleg alacsonyabbak lennének, a legtöbb pénzigényes tétel pedig a marketing és a promóció, amely a teljes kiadások közel felét teszi ki. Az egyéb működési kiadások közé tartozik a személyzet fizetése, licencdíjak, havi/évi jogdíjak a játékszolgáltatóknak és sok egyéb dolog. Ezen a szakaszon a kiadások nagyon gyorsan megtérülnek, és jelentősen enyhítik a kaszinó látogatói bevételeinek növekedését (feltéve, hogy mindent jól csinált).

 

A kriptovaluták hódítása

Mivel a fenti pontok mindig fontosak egy online kaszinó felépítéséhez, a technológiák és a piaci igények nem állnak meg. Melyek a legújabb trendek az online kaszinói parban? Kezdésként a kriptovaluták. Ez a tendencia ugyan nem tegnap jelentkezett, de még mindig az uralkodók közé tartozik. Sokan még mindig vásárolnak, kereskednek, bányásznak és költenek Bitcoint, Ethereumot, Litecoint és újonnan megjelenő valutákat, amelyeket többek között a kaszinók üzemeltetői is használnak.

Az online kaszinókban a kriptovalutákkal való fizetés kényelmes mind az üzemeltető, mind a játékos számára, mivel a játékos névtelen marad, és az üzemeltető gyorsan megkapja a pénzét, elkerülve a közvetítőket. Tehát, ha saját kaszinó megnyitását tervezi, gondoljon egy olyan fizetési rendszer integrálására, amely támogatja a kriptovalutákat.

Mellesleg, a kriptovalutában történő fizetés nem az egyetlen módja ennek a találmánynak. A teljes projektet a blokklánc rendszeren, a digitális eszközök világvezető platformján alapulóan is létrehozhatja. 2021-ben innovatív projektek jelennek meg a piacon, olyan projektek, amelyek blokkláncra építik fel saját játékrendszereiket. Bár ezek a projektek még nincsenek nagy számosságban a piacon és minden cég a saját technológiáját használja termékei és szolgáltatásai biztosításához, Ön is elindíthat egy hasonló projektet, ami előtt igen komoly sikerpotenciál áll. Azonban azt vegye figyelembe, hogy egy ilyen projekt működtetéséhez megfelelő engedélyre lesz szüksége. Ez egyelőre a kriptovalutákról szól. Kövessük nyomon az iparág változásait, és nézzük meg, hogyan alakulnak ezek az innovációk.  Természetesen 2021-ben több dologra kell figyelni, mint például a gamification. A gamification alapvetően egy „unalmas” folyamatot felhasználóbarátabb élménnyé változtat, valamiféle játékhoz hasonlóvá téve. A gamification elemek általában jelvényeket, pontokat, ranglistákat, versenyelemeket és játékszabályokat tartalmaznak. Példák magukban a játékokban, a háttérirodákban, a marketingelemekben stb. találhatók. Minél interaktívabb és funkciókban gazdagabb terméket hoz létre, annál vonzóbb lesz.

 

Összegzés

Végül összegzőként megjegyezzük, hogy ezek az információk csakis a nemzetközi piacon állják meg a helyüket. A hazai viszonyokat nem érdemes nagyon részletesen taglalni, hiszen itt az állam az egyeduralkodó, illetve azok, akiknek leosztják a lapokat, így a nulláról, vagy a semmiből megjelenni és kaszinót nyitni, sem hagyományos, sem online formában nem túl valószínű. Viszont a nemzetközi piacon tulajdonképpen egészen egyszerűen és kitaposott útvonalon lehet boldogulni.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.