Forrás: http://ketcicakonyhaja.blog.hu
Fotó: Tóth Milán/ Px7 Digital Studio
Az epersaláta remek előétel, de ropogós pirított kaláccsal vagy bagettel, és egy kis fehérborral kiválthat egy kisebb étkezést is. Ez a könnyű receptek hete: ezzel a salátával annyi tenni való sincs, mint az eperfagyival: csak egymásra kell halmozni a megmosott, lecsöpögtetett salátaleveleket, a bazsalikomot és a felszeletelt epret, meglocsolni olívaolajjal és balzsamecettel, és megszórni új kedvencemmel, a tengeri só és borskeverékkel. Ez is a Klassz.hu csomagban érkezett egy internetes rendelés eredményeképp. Tengeri só, benne őrölt fekete és zöldbors, szárított kaliforniai paprika és szegfűbors – tökéletes ízkombináció, ami végig fogja kísérni ezt a nyarat, mert nemcsak a salátákhoz, de halakhoz és grillzöldségekhez is tökéletes lesz.
Hozzávalók:
100 g friss bébispenót
1 csokor levelekre szedett bazsalikom
200 g eper
extra szűz olívaolaj
áfonyás balzsamecet
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
19 hét 1 nap
2 év 12 hét
3 év 22 hét
3 év 23 hét
7 év 34 hét
8 év 16 hét
8 év 25 hét
8 év 24 hét
5 év 31 hét
8 év 28 hét