Hirdetés

Hirdetés

Epersaláta spenóttal és bazsalikommal

Forrás: http://ketcicakonyhaja.blog.hu

Fotó: Tóth Milán/ Px7 Digital Studio

Az epersaláta remek előétel, de ropogós pirított kaláccsal vagy bagettel, és egy kis fehérborral kiválthat egy kisebb étkezést is. Ez a könnyű receptek hete: ezzel a salátával annyi tenni való sincs, mint az eperfagyival: csak egymásra kell halmozni a megmosott, lecsöpögtetett salátaleveleket, a bazsalikomot és a felszeletelt epret, meglocsolni olívaolajjal és balzsamecettel, és megszórni új kedvencemmel, a tengeri só és borskeverékkel. Ez is a Klassz.hu csomagban érkezett egy internetes rendelés eredményeképp. Tengeri só, benne őrölt fekete és zöldbors, szárított kaliforniai paprika és szegfűbors – tökéletes ízkombináció, ami végig fogja kísérni ezt a nyarat, mert nemcsak a salátákhoz, de halakhoz és grillzöldségekhez is tökéletes lesz.

Hozzávalók:

100 g friss bébispenót

1 csokor levelekre szedett bazsalikom

200 g eper

extra szűz olívaolaj

áfonyás balzsamecet

Cornish tengeri só és borskeverék

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.