Hirdetés

Hirdetés

Burkolatok és csempék: a tökéletes választás otthona számára

A burkolatok nagyon fontos szerepet játszanak a lakás vagy iroda belső tereinek megjelenésében és hangulatában. A burkolatok használatával nem csak széppé, egyedivé varázsolhatjuk környezetünket, de a használatba vételtől függően kiválasztott burkolattal tartós felületkezelést, tisztíthatóságot teszünk lehetővé.

Csempék: a leggyakrabban használt burkolatok

A csempék a leggyakrabban használt burkolatok, mert strapabíróak, könnyen tisztán tarthatók és széles választékban állnak rendelkezésre. Kiegészítve dekor csempékkel, egyedivé varázsolhatjuk velül konyhánkat, fürdőszobánkat.

Padlólapok: ellenállnak a víznek

A padlólapokat jellemzően fürdőszobákban, konyhákban, előszobákban használjuk, ahol fontos, hogy ellenálljon a padlóburkolat a víznek, mivel a helység rendeltetéséből fakadóan víznek vannak kitéve, vagy a használat jellege miatt sűrűbben kell takarítani, felmosni.

Laminált padlók és parketták: a belső helységek kedvelt burkolata

A laminált padlók, parketták a belső helységek, nappalik, hálószobák kedvelt burkolata. Különböző mintázatuk, egyszerű lerakásuk és kedvező áruk miatt nagyobb felületeken is célszerű használni őket.

Parketta: rusztikus, egyedi megjelenés

A parketta főleg fa alapanyagból készül, ezért nem szereti a vizet, viszont rusztikus, egyedi megjelenést biztosít. A laminált padlók a parketták jó alternatívái lehetnek, mert olcsóbbak és könnyebben tisztán tarthatók, mint a parketta.

Vinyl padlók: olcsó és strapabíró

A vinyl padlók pedig még olcsóbbak és strapabíróak, és szintén könnyen tisztán tarthatók. Mindegyik burkolatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a megfelelő burkolat kiválasztásához fontos figyelembe venni a helyiség funkcióját, a kívánt megjelenést és a költségkeretet.

Összegzés

Azonban, amennyiben szép és tartós burkolatot szeretne, akkor mindenképpen érdemes a Stavmat szakértő segítségét kérni a döntés meghozatalához.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.