Hirdetés

Hirdetés

Budapest Első Esti Piaca

minden csütörtökön 13-21 óra között,
VI. kerület Király utca 8-10,
Central Passage 

Október 30-tól új kezdeményezés indult útjára Budapest belvárosában. Ettől kezdve minden csütörtökön 13 és 21 óra között termelői és kézműves piac várja a hazai és külföldi érdeklődőket, akik a különleges termékek vásárlása mellett kóstolhatnak és falatozhatnak is a helyszínen. Lesznek házi finomságok, ajándéknak való csecsebecsék, de a hétvégi ebédhez való hozzávalók is megtalálhatók lesznek az árusok pultjainál. Mindezt a gasztro-élményt élő zenével teszik teljessé a szervezők. Jó hír a későn kelőknek vagy a sokáig dolgozóknak, hogy ez a piac rendhagyó módon nem a hajnali órákban, hanem délután egészen az esti órákig tart majd nyitva, így egy könnyed esti programnak is beillik a barátokkal, családdal a csütörtöki hétköznapokba.
A hűvös idő közeledtével a szervezők a változékony időjárásra is felkészültek, hiszen a helyszín, a Central Passage teljesen fedett.

Képek és beszámoló a múlt heti piacról

A szervezők várják a termelők jelentkezését:
Landwehr Klára:  +36707035241 / kultunio@gmail.com

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.