Hirdetés

Hirdetés

200 milliós beruházás Bábolnán

Átadták a főként sertéstartási technológiák tervezésével, értékesítésével és telepítésével foglalkozó Aliter-P Kft. új telephelyét Bábolnán - tájékoztatta szerdán a vállalkozás ügyvezetője az MTI-t. A Kft. a mintegy 200 millió forintos beruházáshoz 76 millió forint támogatást nyert el, telephelyfejlesztésre kiírt pályázaton.

A fejlesztés részét képező saját erő a válság évei előtt összegyűjtött forrásokból származott - tette hozzá Peresztegi Gábor. Az Aliter-P Kft. egyhektáros területet vásárolt az önkormányzattól, itt építették fel kétszintes, 1.076 négyzetméteres telephelyüket, amelyben az irodák mellett raktárcsarnok és bemutatóterem is helyet kapott. Az Aliter-P Kft. 1997-ben alakult, a társaság árbevétele a válság előtti években elérte az egymilliárd forintot, 2011-ben 800 millió forint volt, idén 500 millió forintot terveznek.

A vállalkozás a pályázat benyújtásakor 9 embert foglalkoztatott és két külsős cégnek ad állandó szerelési feladatokat. Az elkészült telephely 4 új munkahelyet teremtett - mondta el az Aliter-P Kft. ügyvezetője. (Forrás: MTI)

Forrás: http://www.veddamagyart.info/szolgalati-koezlemeny/1486-aliter-p-sertest...

CsatolmányMéret
sertestartas.jpg55.91 KB
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.